Cepet! Sale Ends ing

2-In-1 Knife Stainless Steel

(5 reviews customer)

$44.99 $19.95

ing Simpenan

2-In-1 Knife Stainless Steel

$44.99 $19.95

Cepet! Mung 8 barang sing isih ana ing stok

Cut Kabeh Kanthi Gampang!

Gunakake Pisau lan Gunting Stainless Steel 2-In-1 ing pawon, ing piknik, utawa nalika kemah utawa hiking. Iki siji piranti bakal ngganti kabeh pisau lan gunting sampeyan. 

Iki bakal dadi salah sawijining piranti pawon sing paling apik lan bisa digunakake dening wong diwasa utawa bocah cilik minangka: chopper panganan, gunting panganan, alat pengiris sayuran lan dicer, pemotong buah, lan liya-liyane.

Motong saiki bakal gampang lan cepet nganggo gadget iki. Desain ergonomis piranti, uga gagang dawa sing digawe saka plastik bermutu, bakal nylametake sampeyan kesel nalika nglereni. 


kapercayan-segel-checkout
pangiriman-segel
JAMINAN KAMI
Kita nindakake sing paling apik kanggo sumber produk sing paling unik lan inovatif sing bisa ditemokake, lan kanggo mesthekake yen sampeyan, pelanggan, duwe pengalaman sing paling apik nalika blanja karo kita.
Yen ana alesan, sampeyan ora duwe pengalaman positif karo kita, mula sampeyan bakal ngerti lan kita bakal nggawe apa sing bisa kanggo mesthekake yen sampeyan 100% puas karo sing sampeyan tuku.
Belanja online bisa dadi nggumunake, nanging kita kene kanggo nggawe prekara.

AN CAMPURAN GAMPANG
Kita seneng banget ndhukung Dhukungan Pertama - amal sing luar biasa sing nyumbang buku kanggo bocah-bocah sing kurang butuh sing paling butuh.

Catetan: Amarga Barang Promosi Panjaluk Luwih Bisa Nganti udakara 10-15 dina Kanggo Pengiriman.