Cepet! Sale Ends ing

3 kanggo 1 Sayuran Peeler

(5 reviews customer)

$11.95

ing Simpenan

3 kanggo 1 Sayuran Peeler

$11.95

Cepet! Mung 13 barang sing isih ana ing stok

Dirancang kanggo koki profesional nanging uga diapresiasi dening koki omah!

  • Pemotong / Peeler Efektif- Iki gaya lan fungsional, ngethok potongan julienne lan sayur-sayuran kupas kaya gampang saka ABC. 
  • Pemotong Lurus- Cocog kanggo digunakake karo kabeh jinis sayuran sing kuat kayata zucchini, wortel, daikon, kentang, timun lan liya-liyane. 

  • Julienne Cutter- Kanggo spaghetti sayuran, salad lan dekorasi panganan.
  • Pemotong Gigi- Dirancang kanggo kulit kulit sayuran sing luwih alus, kayata tomat, terong, bawang lan liya-liyane.

  • Kualitas Premium- Agul-agul sing tahan karat digawe saka waja khusus lan tetep landhep. 

kapercayan-segel-checkout
pangiriman-segel
JAMINAN KAMI
Kita nindakake sing paling apik kanggo sumber produk sing paling unik lan inovatif sing bisa ditemokake, lan kanggo mesthekake yen sampeyan, pelanggan, duwe pengalaman sing paling apik nalika blanja karo kita.
Yen ana alesan, sampeyan ora duwe pengalaman positif karo kita, mula sampeyan bakal ngerti lan kita bakal nggawe apa sing bisa kanggo mesthekake yen sampeyan 100% puas karo sing sampeyan tuku.
Belanja online bisa dadi nggumunake, nanging kita kene kanggo nggawe prekara.


We are seneng nalika YOU seneng!

Pancen ZERO RISK tuku saka toko Joopzy Official - mula kirim email yen sampeyan butuh pitulung.

✔ Ora ana kejutan utawa biaya sing didhelikake.
✔ Pembayaran aman dening PayPal®.
✔ Jaminan Uang Dhuwit 30 Dina.
✔ Dhukungan pelanggan manungsa sing nyata 24/7! (nuwun sewu, ora ana bot ing kene)

Perkiraan wektu pangiriman 7-15 dina.