Cepet! Sale Ends ing

Kaca Wacan Minimalis Entheng

(3 reviews customer)

$14.95

Clear
Kaca Wacan Minimalis Entheng
Cepet! Mung 12 barang sing isih ana ing stok
Minimalis, entheng, apik gayane & hard, nalika pirang-pirang elemen gabung, dadi Kacamata Maca Minimalis Ringan!

 

 

Gelas maca lan kacamata universal. Bingkai entheng ing irung. Kasus sing cocog karo ngendi wae, desain kualitas tinggi, ultra praktis saben dinane. Solusi sing gampang banget sing ngganti kabeh. 

 

 

Bingkai nilon, mung 12 gram. Siji-sijine papan sing bakal lali karo kacamata yaiku irung dhewe!

kapercayan-segel-checkout
pangiriman-segel
JAMINAN KAMI
Kita nindakake sing paling apik kanggo sumber produk sing paling unik lan inovatif sing bisa ditemokake, lan kanggo mesthekake yen sampeyan, pelanggan, duwe pengalaman sing paling apik nalika blanja karo kita.
Yen ana alesan, sampeyan ora duwe pengalaman positif karo kita, mula sampeyan bakal ngerti lan kita bakal nggawe apa sing bisa kanggo mesthekake yen sampeyan 100% puas karo sing sampeyan tuku.
Belanja online bisa dadi nggumunake, nanging kita kene kanggo nggawe prekara.


We are seneng nalika YOU seneng!

Pancen ZERO RISK tuku saka toko Joopzy Official - mula kirim email yen sampeyan butuh pitulung.

✔ Ora ana kejutan utawa biaya sing didhelikake.
✔ Pembayaran aman dening PayPal®.
✔ Jaminan Uang Dhuwit 30 Dina.
✔ Dhukungan pelanggan manungsa sing nyata 24/7! (nuwun sewu, ora ana bot ing kene)

Perkiraan wektu pangiriman 7-15 dina.