Topeng Perlindhungan Coronavirus

dirating 4.93 Saking 5 adhedhasar 30 ratings customer
(30 reviews customer)

$39.95 $14.95

Topeng Perlindhungan Coronavirus

$39.95 $14.95

Nglindhungi wong sing dikasihi saka Coronavirus sing mati!

Wates: 20 Saben Wong

The Topeng Perlindhungan Coronavirus Mbantu nyegah batuk udhara sing mbebayani lan tetesan sing gedhe saka mlebu ing irung lan cangkem. Topeng kasebut gampang dilalekake snugly pas karo wong diwasa lan bocah. Iki dirancang dadi nyaman lan luwih entheng nyandhang sedina muput.

Topeng iki yaiku ora mung kanggo Coronavirus, iya uga cocog kanggo kabeh jinis kegiatan ruangan. Kayata: gunung sepedha, mlayu, nunggang jaran, salju salju, moto-X, ski, kacepetan mlaku, minggat, muter, mlaku-mlaku, sepeda motor, lsp. Uga ditrapake kanggo: exhaust, influenza virus, emisi industri, alergi bledug. Kanggo kinerja maksimal, topeng kudu disegel bener ngubengi irung lan tutuk, supaya kabeh hawa sing dihirup bisa ngliwati liwat panyaring.

Catetan: Supaya bisa nglindhungi dhewe marang Coronavirus, sampeyan kudu nganggo topeng iki Perisai Wajib Anti-Droplet Lengkap


kapercayan-segel-checkout
pangiriman-segel
JAMINAN KAMI
Kita nindakake sing paling apik kanggo sumber produk sing paling unik lan inovatif sing bisa ditemokake, lan kanggo mesthekake yen sampeyan, pelanggan, duwe pengalaman sing paling apik nalika blanja karo kita.
Yen ana alesan, sampeyan ora duwe pengalaman positif karo kita, mula sampeyan bakal ngerti lan kita bakal nggawe apa sing bisa kanggo mesthekake yen sampeyan 100% puas karo sing sampeyan tuku.
Belanja online bisa dadi nggumunake, nanging kita kene kanggo nggawe prekara.

AN CAMPURAN GAMPANG
Kita seneng ndhukung Buku Pertama - amal sing apik tenan sing menehi buku kanggo bocah-bocah sing kekurangan banget.

Catetan: Amarga Barang Promosi Panjaluk Luwih Bisa Nganti udakara 10-15 dina Kanggo Pengiriman.