Cepet! Sale Ends ing

Carbon Serat Telpon Tripod

(12 reviews customer)

$22.99 $7.95

Clear
Carbon Serat Telpon Tripod
Cepet! Mung 14 barang sing isih ana ing stok

Kanthi ati-ati ndhelikake ing dompet utawa dompet nganti sampeyan butuh, lan cepet malih dadi tripod sing bisa diatur kanthi corak lan sandal sing gampang!

Sikil serat karbon, indikator sudut, genggeman kontak, lan nyetel miring cairan kabeh dikemas ing papan sing padha karo rong kertu kredit sing ditumpuk.

Tripod Telpon nduweni swivel sing kompatibel karo kasus paling populer ing telpon, tumindak karo loro-lorone iOS lan Piranti Android.

  • KOMUNITAS UNIVERSAL: Bisa nganggo telpon utawa kasus sing luwih tipis tinimbang 1/2 inci (12.5 mm)
  • PERFECT FOR: Selfie, Selang Wektu, Fotografi Eksposur Panjang, Lukisan Cahya, garis cahya, pencitraan cahya sedheng, vlog nalika bepergian, video plancongan, selfie klompok, video langsung lan panggilan video, malah nonton film sadurunge turu utawa ing pesawat.
  • FIBER CARBON sikil kanggo stabilitas level-level. Jarak miring amba kaya tripod ukuran lengkap. 
  • Gampang kanggo mbukak:Mung corak lan flip ngganti Tripod saka kertu dadi tripod sing bisa diatur kanggo ponsel sampeyan.


kapercayan-segel-checkout
pangiriman-segel
JAMINAN KAMI
Kita nindakake sing paling apik kanggo sumber produk sing paling unik lan inovatif sing bisa ditemokake, lan kanggo mesthekake yen sampeyan, pelanggan, duwe pengalaman sing paling apik nalika blanja karo kita.
Yen ana alesan, sampeyan ora duwe pengalaman positif karo kita, mula sampeyan bakal ngerti lan kita bakal nggawe apa sing bisa kanggo mesthekake yen sampeyan 100% puas karo sing sampeyan tuku.
Belanja online bisa dadi nggumunake, nanging kita kene kanggo nggawe prekara.

AN CAMPURAN GAMPANG
Kita seneng banget ndhukung Dhukungan Pertama - amal sing luar biasa sing nyumbang buku kanggo bocah-bocah sing kurang butuh sing paling butuh.

Catetan: Amarga Barang Promosi Panjaluk Luwih Bisa Nganti udakara 10-15 dina Kanggo Pengiriman.
SKU: N / A Kategori: ,