Pancing Rodlot Pancing Lubang

(10 reviews customer)

$8.95

Pancing Rodlot Pancing Lubang

$8.95

Kutub Pancing Lekat Ruffack bisa digunakake minangka rel krenjang kanggo nggantungake tirai.

Cocog kanggo permukaan kayata perabot, piranti kluwarga, kaca lan jubin. Pancing pancing rod pancing bisa dicopot kanthi gampang nalika ora digunakake.

  • Kuwat lan awet. Pancing pancing rod krenjang dhewe yaiku 100% anyar lan digawe saka bahan sing bermutu tinggi.

  • Ditrapake ing paling permukaan. Tiang krenjang pancing batang adesif bisa dipasang ing permukaan furnitur sing alus, peralatan rumah tangga, kaca, kaca, kothak, marmer lan baja tahan karat. Mung peringatan kanggo tembok sing dicet.

  • Instal lan mbusak gampang. Tiang krenjang pancing batang adesif bisa dipasang langsung utawa sampeyan bisa langsung dipasang ing tembok kanthi bobot sing luwih abot. Sampeyan bisa gampang dicopot nalika ora digunakake.

  • Gampang kanggo nggunakake. Mung pencet kutub menyang krenjang lan kunci klip plastik.

kapercayan-segel-checkout
pangiriman-segel
JAMINAN KAMI
Kita nindakake sing paling apik kanggo sumber produk sing paling unik lan inovatif sing bisa ditemokake, lan kanggo mesthekake yen sampeyan, pelanggan, duwe pengalaman sing paling apik nalika blanja karo kita.
Yen ana alesan, sampeyan ora duwe pengalaman positif karo kita, mula sampeyan bakal ngerti lan kita bakal nggawe apa sing bisa kanggo mesthekake yen sampeyan 100% puas karo sing sampeyan tuku.
Belanja online bisa dadi nggumunake, nanging kita kene kanggo nggawe prekara.


We are seneng nalika YOU seneng!

Pancen ZERO RISK tuku saka toko Joopzy Official - mula kirim email yen sampeyan butuh pitulung.

✔ Ora ana kejutan utawa biaya sing didhelikake.
✔ Pembayaran aman dening PayPal®.
✔ Jaminan Uang Dhuwit 30 Dina.
✔ Dhukungan pelanggan manungsa sing nyata 24/7! (nuwun sewu, ora ana bot ing kene)


SKU: JPZ1699836 Kategori: ,