Bantal Relaksasi Pundhak

(20 reviews customer)

$24.95

Bantal Relaksasi Pundhak

Apa sampeyan nandhang lara gulu kronis?

Yen sampeyan maca iki, kemungkinan sampeyan nandhang lara gulu.

Akeh wong sing nandhang lara gulu amarga macem-macem alasan. Sawetara ciloko apa amarga kacilakan utawa ngangkat abot, sawetara duwe postur turu sing ala utawa kerja sing abot, dene liyane wis biasa nggunakake teknologi modern sing ora dirancang saiki. kanggo panglipur manungsa.

Piranti kasebut mbantu ngendhokke otot, sing bisa ngilangi rasa nyeri lan kaku nalika nambah keluwesan. Iku uga digunakake kanggo nambani lan flatten bulging utawa herniated disk.

  • Nyuda Nyeri Gulu, Kaku Punggung Ndhuwur, Sakit Kepala, lan Kesel.
  • Mulihake Kurva Alam ing Gulu.
  • Nyuda Protruding Neck Hump.

  • Decompresses lan Cakram Hydrates ing Wilayah Gulu lan Upper Back.
  • Mbenerake Kepala Maju lan Postur leher.

kapercayan-segel-checkout
pangiriman-segel
JAMINAN KAMI
Kita nindakake sing paling apik kanggo sumber produk sing paling unik lan inovatif sing bisa ditemokake, lan kanggo mesthekake yen sampeyan, pelanggan, duwe pengalaman sing paling apik nalika blanja karo kita.
Yen ana alesan, sampeyan ora duwe pengalaman positif karo kita, mula sampeyan bakal ngerti lan kita bakal nggawe apa sing bisa kanggo mesthekake yen sampeyan 100% puas karo sing sampeyan tuku.
Belanja online bisa dadi nggumunake, nanging kita kene kanggo nggawe prekara.


We are seneng nalika YOU seneng!

Pancen ZERO RISK tuku saka toko Joopzy Official - mula kirim email yen sampeyan butuh pitulung.

✔ Ora ana kejutan utawa biaya sing didhelikake.
✔ Pembayaran aman dening PayPal®.
✔ Jaminan Uang Dhuwit 30 Dina.
✔ Dhukungan pelanggan manungsa sing nyata 24/7! (nuwun sewu, ora ana bot ing kene)


SKU: N / A Kategori: ,