Klip Kuku Menebal

dirating 4.80 Saking 5 adhedhasar 10 ratings customer
(10 reviews customer)

$13.95 - $15.95

Clear
Klip Kuku Menebal

Klip pinggul minangka barang sing kudu dideleng saben dina. Kajaba iku, clipper paku mini banget praktis lan trep. Napa ora tuku siji? Potong kuku ing saben papan sing bisa ditindakake!

  • Ngalahake dikuwatake kanggo nambah kekuatan nalika mencet mudhun kuku sing kandel. Desain khusus kanggo genggeman apik lan tumindak non-slip.
  • Wilah kang mlengkung kanggo versatility. Gampang digunakake kanggo loro kuku sikil lan jarum.

  • Ukuran mini lan hotspot, trep kanggo nggawa, cocog kanggo panggunaan.
  • Digawe dening baja stainless, ora gampang nyuda lan nyeselake.
  • Awet kanggo nggunakake, nduwe umur layanan dawa.

kapercayan-segel-checkout
pangiriman-segel
JAMINAN KAMI
Kita nindakake sing paling apik kanggo sumber produk sing paling unik lan inovatif sing bisa ditemokake, lan kanggo mesthekake yen sampeyan, pelanggan, duwe pengalaman sing paling apik nalika blanja karo kita.
Yen ana alesan, sampeyan ora duwe pengalaman positif karo kita, mula sampeyan bakal ngerti lan kita bakal nggawe apa sing bisa kanggo mesthekake yen sampeyan 100% puas karo sing sampeyan tuku.
Belanja online bisa dadi nggumunake, nanging kita kene kanggo nggawe prekara.

AN CAMPURAN GAMPANG
Kita seneng ndhukung Buku Pertama - amal sing apik tenan sing menehi buku kanggo bocah-bocah sing kekurangan banget.

Catetan: Amarga Barang Promosi Panjaluk Luwih Bisa Nganti udakara 10-15 dina Kanggo Pengiriman.
SKU: N / A Kategori: ,