Kebijakan DMCA

Sampeyan bisa njaluk ngilangi materi sing digawe hak cipta. Yen sampeyan nemokake materi kaya sing dikirim ing kene utawa gegandhengan, sampeyan bisa hubungi kita lan njaluk dicopot.

Unsur ing ngisor iki kudu dilebokake ing pratelan pelanggaran hak cipta:

1. Wenehana bukti wong sing sah kanggo tumindak atas jenenge pemilik sing duwe hak eksklusif sing dinuga dilanggar.

2. Nyedhiyani informasi kontak sing cukup supaya kita bisa hubungi sampeyan. Sampeyan uga kudu kalebu alamat email sing bener.

3. Sawijining pratelan yen pehon kasebut duwe kapercayan sing apik yen nggunakake bahan kanthi cara sing dicritakake ora resmi dening pemilik hak cipta, agen, utawa ukum.

4. Pratelan yen informasi ing kabar kasebut akurat, lan miturut paukuman palsu, pihak sing ngeluh iku sah tumindak tumindak atas jenenge pihak sing duwe hak eksklusif sing dinuga dilanggar.

5. Kudu ditandatangani dening wong sing sah kanggo tumindak atas jenenge pemilik sing duwe hak eksklusif sing dinuga dilanggar.

Kirimi kabar pelanggaran sing ditulis ing email:

[Email protected]

Mangga ngidini 2 bisnis dina kanggo mbusak materi hak cipta.