Jam Tangan Pintar Kasual Pria Bluetooth Talk Multifungsi

(27 reviews customer)

$66.95

Jam Tangan Pintar Kasual Pria Bluetooth Talk Multifungsi

Iki minangka hadiah sing paling apik kanggo sampeyan utawa wong lanang ing sekitar sampeyan !!

  • Lampu wengi : Electroplating dyeing process.24 jam panyimpenan energi, sampeyan bisa nonton wektu ing peteng.
  • HD Layar Gedhe– Layar definisi dhuwur tingkat retina, werna padhang, jenuh dhuwur, ora wedi sorotan. Gampang ndeleng lan fokus ing konten penting.

  • Bezel Rotatable Unik lan Tombol Waterproof Integrasi- Smartwatch AW12 kanthi bezel rotatable klasik, sampeyan bisa kanthi cepet ngalih aplikasi, nyetel volume lsp.

  • Tali Baja tahan karat– Gesper slingshot otomatis Gampang dicopot lan dilebokake kanthi alami pas ing bangkekan lan nyaman kanggo nyandhang.
  • Ndhukung Multiple Sports Modes- Rekam turu saben wengi sawayah-wayah, analisa turu sing jero, turu entheng, lan tangi saben wengi, supaya sampeyan bisa nyetel wektu turu.

 


kapercayan-segel-checkout
pangiriman-segel
JAMINAN KAMI
Kita nindakake sing paling apik kanggo sumber produk sing paling unik lan inovatif sing bisa ditemokake, lan kanggo mesthekake yen sampeyan, pelanggan, duwe pengalaman sing paling apik nalika blanja karo kita.
Yen ana alesan, sampeyan ora duwe pengalaman positif karo kita, mula sampeyan bakal ngerti lan kita bakal nggawe apa sing bisa kanggo mesthekake yen sampeyan 100% puas karo sing sampeyan tuku.
Belanja online bisa dadi nggumunake, nanging kita kene kanggo nggawe prekara.


We are seneng nalika YOU seneng!

Pancen ZERO RISK tuku saka toko Joopzy Official - mula kirim email yen sampeyan butuh pitulung.

✔ Ora ana kejutan utawa biaya sing didhelikake.
✔ Pembayaran aman dening PayPal®.
✔ Jaminan Uang Dhuwit 30 Dina.
✔ Dhukungan pelanggan manungsa sing nyata 24/7! (nuwun sewu, ora ana bot ing kene)