DASAR KANGGO

Shipping & Delivery

Kabeh pesenan kita dikirim saka China. Kita nggawe akeh pelanggan seneng kaya akeh pesenan sing dikirim. Sampeyan mung kudu melu kulawarga gedhe.

Kita ngirim menyang negara-negara ing saindenging jagad, kanggo kabeh paket domestik lan internasional. Nalika kita usaha kanggo ngirim barang ing pigura wektu sing wis ditemtokake, kita ora bisa njamin utawa nanggung tanggung jawab kanggo pangiriman sing digawe ing njaba jaman kasebut. Nalika kita ngandhani perusahaan pengiriman pihak katelu kanggo nggampangake kiriman pelanggan kanggo kita, kita ora bakal nampa tanggung jawab kanggo metu saka biaya kanthong utawa biaya liyane sing ditanggung amarga kiriman sing gagal utawa telat.

Kabeh pesenan bakal njupuk kira-kira 3-5 bisnis dina kanggo ngolah. Wektu pengiriman kita biasane ana ing njero 7-10 bisnis dina menyang Amerika Serikat, lan 12-15 bisnis dina menyang negara liya. Nanging, bisa uga nganti 20 dina bisnis teka gumantung saka lokasi sampeyan lan suwene wektu kudu ngliwati adat. Apik banget manawa wektu pangiriman bakal beda-beda sajrone preinan utawa diluncurake edition winates.

Kita ora tanggung jawab kanggo kiriman sing kena pengaruh adat, kedadeyan alami, pindhah saka USPS menyang operator lokal ing negara sampeyan utawa serangan udara utawa lemah utawa penundaan, uga biaya tambahan, adat utawa biaya mburi sing ditindakake.

Kata: Kabeh pesenan kita dikirim saka China lan kita ora njupuk tanggung jawab kanggo penyakit apa wae.

Wigati 1: Kita ora tanggung jawab yen paket ora bisa dikepengini amarga informasi tujuan sing ora lengkap, ora lengkap utawa salah. Ketik rincian pengiriman sing bener nalika mriksa. Yen sampeyan ngerti yen sampeyan wis nggawe kesalahan ing rincian kirim, kirim e-mail ing [Email protected] sak cepeté.

Wigati 2 : Saben negara duwe batesan pajak: jumlah wong wiwit mbayar pajak ing barang sing diimpor. Pajak lan pakaryan beda-beda kanggo saben barang ing saben negara lan kudu dibayar dening pelanggan.

TUKAR ON ORDERS

Para pembeli diidini kanggo nggawe pangowahan pesenan sing diselehake, within 24 jam nggawe tumbas lan sadurunge pesenan wis kawujud. Biaya tambahan bakal ditanggung dening para panuku kanggo pangowahan pesenan sawise 24 jam kanggo nggawe tumbas.

Para pembeli ora diijini mbatalake tumbas sawise pesenan diselehake.

MULAI POLISI

Sampeyan kudu njaluk bali ing njero 14 dina nampa pesenan sampeyan.

Proses ngasilake item:

1. Priksa manawa wis kriteria kanggo ngasilake sing sah
2. Kirimake pesen ing [Email protected] nuduhake maksud kanggo ngasilake item kasebut. Isikan ing ngisor iki ing email:

• Foto / video barang kasebut gumantung karo barang kasebut
• Tag lan label ditempelake

Kita bakal nanggapi sampeyan ing dina bisnis ing njero 24 jam lan ngewangi sampeyan kanggo ngolah ulang barang sing dituku.

Yen panjaluk bali wis ditampa, sampeyan kudu mulihake barang kasebut ing njero 7 dina.

• Mangga mesthekake yen sampeyan lagi ngasilake produk, mesthine ana ing kondhisi sing sampurna, ora digunakake, ora nganggo lan liya-liyane bungkusan asli (yen ana)

• Pembeli tanggung jawab biaya bali ongkos

• Biaya pengiriman asli ora bakal dibalekake

Sanalika nampa item kanthi dikirimake, bakal mbalekake rega tuku lan menehi informasi liwat email.

SEBARWAI ACERIKA

Wangsul sampeyan mung bisa disetujoni adhedhasar alasan ing ngisor iki:

alasan Description
Alasan objektif Rusak Produk wis rusak nalika pangiriman
Cacat Produk ora bisa digunakake kaya sing diterangake ing spesifikasi pabrikan
Barang sing salah / salah Ora produk sing ditunjuk dening pelanggan (eg ukuran salah utawa warna sing salah)
Barang / bagean ilang Barang / bagean sing ilang kaya sing dituduhake ing kemasan
Ora pas * Pelanggan entuk ukuran sing diarahake nanging ora pas *
Kesalahan situs web Produk kasebut ora cocog karo spesifikasi, gambaran, utawa gambar situs web (masalah iki amarga kesalahan situs web / salah informasi)

LALUAN & BALIK

JAMINAN BULAN 7-HARI BASA

Joopzy.com njamin manawa barang apa wae sing tuku saka kita bakal dibalekake 7 dina bisnis, jaminan dhuwit pasca tuku.

Mbalekaken Wangsul

Yen sampeyan layak kanggo mbalekno miturut alesan mbalekaken sing kasebut ing ndhuwur, sampeyan bisa njaluk mbalekaken ing "Akun Kula> Pesenan”Utawa sampeyan bisa nggunakake link sing diwenehi ing ngisor iki:

Akunku

Pilih item utawa kabeh urutan banjur klik "mbalekaken maneh"Tombol. Ayo kita ngerti manawa sampeyan pengin mbalekaken, kanthi katrangan sing jelas babagan kenapa sampeyan ora puas karo pangiriman lan upload gambar utawa bahan dhukungan liyane. Kita arep ngerti endi sing salah utawa kepiye bisa nambah kepuasan pelanggan lan pengalaman kerja. Saben masalah bakal diselidiki 1-2 dina bisnis. Akibaté, customer bakal nampa email, yen pelanggan layak kanggo mbalekaken, mbalekaken bakal kedadeyan selaras karo kabijakan pembayaran maneh sing wis kasebut ing ngisor iki.

TANGGO WANGGO NGANGGO APLIKASI REJABAT / ULANGAN

Opsi panggantos: sawise item wis ngalami proses evaluasi kualitas, ngarepake nampa item kasebut 10-15 bisnis dina wiwit tanggal nampa informasi pelacakan barang sing wis dibalekake.

Opsi mbalekaken: pelanggan sing wis njaluk mbalekaken bisa nyana bakal nampa ing pigura wektu ing ngisor iki:

Cara Pembayaran (nalika tuku) Pilihan mbalekaken Mbalekaken Wektu Timah (kanggo ndeleng jumlah ing bank sampeyan)
Kertu Kredit / Card Debit Pembiayaan Kredit / Utang
Paypal Pembalikan Paypal (yen imbangan Paypal) 5-7 bisnis dina
Pembalikan kredit (yen Paypal digandhengake karo kertu kredit) 5 nganti 15 dina perbankan
Cathetan: Jumlah bisa dibayangke ing siklus tagihan sabanjure
Pembalikan debit (yen Paypal digandhengake karo kertu debit) 5 nganti 30 dina perbankan (Gumantung saka bank sing ngetokake)
Cathetan: Jumlah bisa dibayangke ing siklus tagihan sabanjure