Cepet! Sale Ends ing

Pancing Klip Baja Tahan Karat

(5 reviews customer)

$42.99 $19.95

ing Simpenan

Pancing Klip Baja Tahan Karat

$42.99 $19.95

Cepet! Mung 2 barang sing isih ana ing stok

Klip stainless steel iki dilengkapi pancing kanggo panggunaan sing apik banget lan supaya sampeyan bisa nggantung ing endi wae!

Klip universal kanggo ngamanake klambi, andhuk teh, spons, utawa uga tas bumbu ing pawon.

  • Sampurna kanggo panggunaan rumah tangga saben dina, uga cocog kanggo toko umbah-umbah, lelungan, omah, ing bisnis.
  • Desain cilik lan entheng, multi-fungsi.
  • Bisa digunakake minangka klip kanggo nyekeli sepatu bot, kaos kaki, andhuk teh, spons pencuci piring, sarung tangan, pembersih wajah, foto, kartu pos, resep, pesen, file kertas, surat lan barang-barang sandhangan liyane lan perlengkapan kantor.

  • Desain unik uga ngidini digunakake kanggo pancing kanggo nggantung jaket, topi, tas tangan, andhuk lan barang liyane.
  • Konstruksi stainless steel solid, njamin kualitas lan umur dawa. luwih kuat tinimbang pancing plastik.

kapercayan-segel-checkout
pangiriman-segel
JAMINAN KAMI
Kita nindakake sing paling apik kanggo sumber produk sing paling unik lan inovatif sing bisa ditemokake, lan kanggo mesthekake yen sampeyan, pelanggan, duwe pengalaman sing paling apik nalika blanja karo kita.
Yen ana alesan, sampeyan ora duwe pengalaman positif karo kita, mula sampeyan bakal ngerti lan kita bakal nggawe apa sing bisa kanggo mesthekake yen sampeyan 100% puas karo sing sampeyan tuku.
Belanja online bisa dadi nggumunake, nanging kita kene kanggo nggawe prekara.

AN CAMPURAN GAMPANG
Kita seneng banget ndhukung Dhukungan Pertama - amal sing luar biasa sing nyumbang buku kanggo bocah-bocah sing kurang butuh sing paling butuh.

Catetan: Amarga Barang Promosi Panjaluk Luwih Bisa Nganti udakara 10-15 dina Kanggo Pengiriman.