Cepet! Sale Ends ing

Kaos kaki Refleksologi Akupresur

(11 reviews customer)

$49.99 $9.95

ing Simpenan

Kaos kaki Refleksologi Akupresur

$49.99 $9.95

Cepet! Mung 6 barang sing isih ana ing stok

Coba kaos sikil iki ing omah !!

  • Kabeh zona Reflexology dingerteni kanthi cetha.
  • Sampurna kanggo sapa wae. (utamane dokter rekreasi utawa refleksologis siswa).
  • Bebaskan aliran energi kasebut. Ningkatake Kaki Sehat.

  • Peta sing dicithak ing sisih ngisor kaos kaki nggambarake organ sing ana gandhengane karo titik tekanan sikil.

  • Kaos kaki iki dipromosikake tambah sirkulasi getih, ngatasi lara lan sakit, Nyuda stres lan pucuk level energi sampeyan supaya sampeyan sedina muput.

 


kapercayan-segel-checkout
pangiriman-segel
JAMINAN KAMI
Kita nindakake sing paling apik kanggo sumber produk sing paling unik lan inovatif sing bisa ditemokake, lan kanggo mesthekake yen sampeyan, pelanggan, duwe pengalaman sing paling apik nalika blanja karo kita.
Yen ana alesan, sampeyan ora duwe pengalaman positif karo kita, mula sampeyan bakal ngerti lan kita bakal nggawe apa sing bisa kanggo mesthekake yen sampeyan 100% puas karo sing sampeyan tuku.
Belanja online bisa dadi nggumunake, nanging kita kene kanggo nggawe prekara.

AN CAMPURAN GAMPANG
Kita seneng banget ndhukung Dhukungan Pertama - amal sing luar biasa sing nyumbang buku kanggo bocah-bocah sing kurang butuh sing paling butuh.

Catetan: Amarga Barang Promosi Panjaluk Luwih Bisa Nganti udakara 10-15 dina Kanggo Pengiriman.