, Hubungi

Pitakonan Paling Sering

Mangga maca FAQ kita sadurunge ngirim pesen menyang.

Kepiye carane nggawe pesenan?

Kaping pisanan, bukak toko kita ing Joopzy

Pilih produk sing sampeyan tresnani, banjur klik "Tambah Wadhah"Lan"Deloken".

Banjur isi informasi lan mbayar.

Ya ngono! Gampang banget.

Kepiye kapal sampeyan?

Kita ngirim pesenan pandhuan kanthi layanan mail.

Sawise rampung ngolah pesanan, kita bakal dikirim menyang perusahaan pengiriman lan bakal ditangani kanthi lengkap. Sawise teka ing negara sampeyan, bakal ditangani layanan pos negara sampeyan. Pramila hubungi kirim lokal nalika tekan ing negara sampeyan.

Cara pembayaran sing ditampa ing Joopzy?

Kita nampa kertu kredit Paypal, debit / kredit lan cryptocurrencies.

Suwene bakal dikirim?

Kita dikirim ing saindenging jagad lan Wektu pengiriman biasane kalebu 7-10 dina bisnis menyang AS, lan 12-15 dina bisnis menyang negara liya. Nanging, bisa uga butuh nganti 20 dina bisnis teka gumantung ing lokasi sampeyan lan suwene wektu kudu ngliwati adat

Apa kebijakan sampeyan bali?

Kita bakal mbalekaken sampeyan ing kahanan kasebut:

* Yen barang bisa uga rusak
* Yen pesenan ora mlebu 45 bisnis dina
* Barang salah dikirim

Aku wis dhawuh pirang-pirang barang lan kabeh ora teka

Umumé ngirim macem-macem barang ing bungkusan sing kapisah supaya ora ana telat ing adat. Iki tegese padha bisa teka ing wektu sing kapisah.

nelpon kita

+ 1-855-855-4494

Kirimi kita email

Yen sampeyan duwe pitakon, masalah kanthi tatanan etc. dijupuk pesen kanthi cepet!