Metal Nibbler Drill Lampiran

(5 reviews customer)

$31.95

Metal Nibbler Drill Lampiran

$31.95

Ganti pengeboran daya sampeyan kanthi gampang dadi pemotong lembaran logam sing efektif kanthi lampiran bor nibbler logam iki.

fitur:

  • Gampang dipasang ing pengeboran apa wae
  • Konstruksi tahan lama kanthi sirah nglereni kekerasan dhuwur
  • Cut liwat baja tahan karat 0.8mm, lembaran logam 1.2mm, lan liya-liyane
  • Gagang ergonomis ora licin lan gampang dicekel
  • Ngonversi pengeboran daya menyang pemotong logam kanthi nempelake ing chuck pengeboran
  • Cepet lan gampang navigasi pola, kothak, lan liya-liyane
  • Desain kompak kanggo panyimpenan gampang

Kanthi kacepetan nglereni luwih cepet saka liyane lembaran piranti nglereni logam, lan kemampuan kanggo nindakake potongan sing resik, akurat, lampiran pengeboran iki mbantu sampeyan ngirit wektu ing proyek.

Desain sing lincah tegese gampang dilayari pola nyenyet lan sudhut kanggo Cut sampurna saben wektu.

 


kapercayan-segel-checkout
pangiriman-segel
JAMINAN KAMI
Kita nindakake sing paling apik kanggo sumber produk sing paling unik lan inovatif sing bisa ditemokake, lan kanggo mesthekake yen sampeyan, pelanggan, duwe pengalaman sing paling apik nalika blanja karo kita.
Yen ana alesan, sampeyan ora duwe pengalaman positif karo kita, mula sampeyan bakal ngerti lan kita bakal nggawe apa sing bisa kanggo mesthekake yen sampeyan 100% puas karo sing sampeyan tuku.
Belanja online bisa dadi nggumunake, nanging kita kene kanggo nggawe prekara.


We are seneng nalika YOU seneng!

Pancen ZERO RISK tuku saka toko Joopzy Official - mula kirim email yen sampeyan butuh pitulung.

✔ Ora ana kejutan utawa biaya sing didhelikake.
✔ Pembayaran aman dening PayPal®.
✔ Jaminan Uang Dhuwit 30 Dina.
✔ Dhukungan pelanggan manungsa sing nyata 24/7! (nuwun sewu, ora ana bot ing kene)