Lampu Sorot Genggam Isi Ulang Lumen Tinggi

(10 reviews customer)

$54.95 - $69.95

Lampu Sorot Genggam Isi Ulang Lumen Tinggi

Lampu sorot super padhang!

Iki minangka lampu sorot LED 90000 lumens, sing nggunakake manik lampu seri XHP kanggo nyedhiyakake cahya super padhang, lan jarak balok ngluwihi 500 meter. Cahya dalan maju.

Lampu sorot sing bisa diisi ulang bisa diisi ulang. Wis dibangun ing 8000mAh baterei lithium kapasitas gedhe lan dilengkapi port output USB. Iku kaya bank daya, kang bisa cepet lan trep ngisi daya piranti sampeyan. Iku uga kanca apik kanggo sampeyan metu. Uga nduweni indikator baterei.

Multi-fungsi lampu super padhang, jarak cahya gedhe, jarak dawa. Bisa digunakake minangka lampu sorot, lampu kemah, lampu kerja, lsp.


kapercayan-segel-checkout
pangiriman-segel
JAMINAN KAMI
Kita nindakake sing paling apik kanggo sumber produk sing paling unik lan inovatif sing bisa ditemokake, lan kanggo mesthekake yen sampeyan, pelanggan, duwe pengalaman sing paling apik nalika blanja karo kita.
Yen ana alesan, sampeyan ora duwe pengalaman positif karo kita, mula sampeyan bakal ngerti lan kita bakal nggawe apa sing bisa kanggo mesthekake yen sampeyan 100% puas karo sing sampeyan tuku.
Belanja online bisa dadi nggumunake, nanging kita kene kanggo nggawe prekara.


We are seneng nalika YOU seneng!

Pancen ZERO RISK tuku saka toko Joopzy Official - mula kirim email yen sampeyan butuh pitulung.

✔ Ora ana kejutan utawa biaya sing didhelikake.
✔ Pembayaran aman dening PayPal®.
✔ Jaminan Uang Dhuwit 30 Dina.
✔ Dhukungan pelanggan manungsa sing nyata 24/7! (nuwun sewu, ora ana bot ing kene)


SKU: N / A Kategori: ,