Cepet! Sale Ends ing

Pemegang Telpon Kaca Pangilon

(5 reviews customer)

$14.95

Clear
Pemegang Telpon Kaca Pangilon
Cepet! Mung 15 barang sing isih ana ing stok

Mangkene telpon inovatif kanggo nyopir kanthi aman. Ora ana alangan, ora ana risiko!

Sing duwe kaca pangilon kaca mburi masang smartphone kanthi aman menyang kaca spion, ngunggahake piranti sampeyan ing ndhuwur level mata minangka piranti head-up. Nyedhiyakake a tampilan nyopir sing ora ngalangi tinimbang terus telpon menyang bolongan mobil utawa dashboard. Ora bisa ndeleng telpon maneh.

dhukungan ngoper layar horisontal / vertikal, sing cocog kanggo sampeyan kanggo nyetel menyang sudut pandhu arah sing dibutuhake. Sampeyan bisa simpen ing mburi kaca spion kanthi nyurung tiang lan narik metu kanggo digunakake. Bisa didhelikake nalika ora digunakake.

  • Digawe saka bahan ABS + Logam anyar, ramah lingkungan lan awet
  • Cocog kanggo umume model ponsel
  • Bisa muter 360 derajat lan nyetel macem-macem sudhut visual kanthi bebas.
  • Struktur gesper digunakake kanggo ngilangi lan instalasi kanthi cepet.
  • Kanthi area kontak ponsel nganggo busa (utawa plastik alus), nglindhungi mesin katresnan kanthi efektif supaya ora gores.

kapercayan-segel-checkout
pangiriman-segel
JAMINAN KAMI
Kita nindakake sing paling apik kanggo sumber produk sing paling unik lan inovatif sing bisa ditemokake, lan kanggo mesthekake yen sampeyan, pelanggan, duwe pengalaman sing paling apik nalika blanja karo kita.
Yen ana alesan, sampeyan ora duwe pengalaman positif karo kita, mula sampeyan bakal ngerti lan kita bakal nggawe apa sing bisa kanggo mesthekake yen sampeyan 100% puas karo sing sampeyan tuku.
Belanja online bisa dadi nggumunake, nanging kita kene kanggo nggawe prekara.


We are seneng nalika YOU seneng!

Pancen ZERO RISK tuku saka toko Joopzy Official - mula kirim email yen sampeyan butuh pitulung.

✔ Ora ana kejutan utawa biaya sing didhelikake.
✔ Pembayaran aman dening PayPal®.
✔ Jaminan Uang Dhuwit 30 Dina.
✔ Dhukungan pelanggan manungsa sing nyata 24/7! (nuwun sewu, ora ana bot ing kene)

Perkiraan wektu pangiriman 7-15 dina.