Filter Booster Faucet

dirating 5.00 Saking 5 adhedhasar 3 ratings customer
(3 reviews customer)

$7.95 - $8.95

Clear
Filter Booster Faucet

Saringan percikan cipratan Faucet bakal nggawe keran ing pawon utawa jedhing luwih sehat lan luwih fleksibel!

  • SPLASHPROOF - Toko banyu nyebar kanthi nyebar aliran banyu lan njamin banyu ora bakal cipratan.
  • FILTRATION - Bahan mineral alami kalebu. Watu medis bisa nyerep polusi lan ngresiki kualitas banyu.

  • TELESCOPIK lan ROTATABLE - Desain puteran teleskopik lan 360 derajat nggawe kran banyu luwih migunani lan fleksibel.
  • Gampang INSTALASI - Filter semprot nampa meh kabeh jinis kran banyu lan pancen gampang dipasang ing kran banyu.

  • MATERI HIGH-QUALITI - Filter semprot digawe saka bahan sing aman lan tahan lama. Loro banyu panas lan banyu adhem ditrima.

kapercayan-segel-checkout
pangiriman-segel
JAMINAN KAMI
Kita nindakake sing paling apik kanggo sumber produk sing paling unik lan inovatif sing bisa ditemokake, lan kanggo mesthekake yen sampeyan, pelanggan, duwe pengalaman sing paling apik nalika blanja karo kita.
Yen ana alesan, sampeyan ora duwe pengalaman positif karo kita, mula sampeyan bakal ngerti lan kita bakal nggawe apa sing bisa kanggo mesthekake yen sampeyan 100% puas karo sing sampeyan tuku.
Belanja online bisa dadi nggumunake, nanging kita kene kanggo nggawe prekara.

AN CAMPURAN GAMPANG
Kita seneng ndhukung Buku Pertama - amal sing apik tenan sing menehi buku kanggo bocah-bocah sing kekurangan banget.

Catetan: Amarga Barang Promosi Panjaluk Luwih Bisa Nganti udakara 10-15 dina Kanggo Pengiriman.
SKU: N / A Kategori: , ,