Rambut Shading Sponge Pen

(10 reviews customer)

$9.95

Rambut Shading Sponge Pen

Pena Sponge Shading Rambut minangka solusi sing cocog kanggo rambut tipis.

undefined

Iki nutupi area tipis utawa bintik gundul ing kulit sirah tandha alam lan warna pigmen bubuk. Kanthi gampang ditrapake kaya pena, dabs lan nutupi nggawe rambut katon luwih lengkap.

undefined

Tekstur alus lan alus, gampang nyebar, lan gampang digunakake. Cocog kanggo ngarep, travel, lelungan bisnis, Etc.


kapercayan-segel-checkout
pangiriman-segel
JAMINAN KAMI
Kita nindakake sing paling apik kanggo sumber produk sing paling unik lan inovatif sing bisa ditemokake, lan kanggo mesthekake yen sampeyan, pelanggan, duwe pengalaman sing paling apik nalika blanja karo kita.
Yen ana alesan, sampeyan ora duwe pengalaman positif karo kita, mula sampeyan bakal ngerti lan kita bakal nggawe apa sing bisa kanggo mesthekake yen sampeyan 100% puas karo sing sampeyan tuku.
Belanja online bisa dadi nggumunake, nanging kita kene kanggo nggawe prekara.


We are seneng nalika YOU seneng!

Pancen ZERO RISK tuku saka toko Joopzy Official - mula kirim email yen sampeyan butuh pitulung.

✔ Ora ana kejutan utawa biaya sing didhelikake.
✔ Pembayaran aman dening PayPal®.
✔ Jaminan Uang Dhuwit 30 Dina.
✔ Dhukungan pelanggan manungsa sing nyata 24/7! (nuwun sewu, ora ana bot ing kene)