Set Perlindhungan Coronavirus

dirating 5.00 Saking 5 adhedhasar 26 ratings customer
(26 reviews customer)

$159.99 $72.95

Clear
Set Perlindhungan Coronavirus

Kudu Perlengkapan Set Coronavirus

Joopzy nawakake sampeyan Set Perlindhungan Coronavirus sing bakal mbantu nglindhungi dhewe saka koronavirus diskon gedhe sing ora bisa dipercaya!

Set Perlindhungan Kalebu: Topeng Perlindungan Coronavirus + Shield Droplet Face Shield + 1 Box Sarung tangan PVC sing bisa Disingkirake

Topeng Proteksi Coronavirus mbantu nyegah batuk udhara sing mbebayani lan tetes lebu ora mlebu ing irung lan tutuk.

Topeng kasebut gampang dilalekake snugly pas karo wong diwasa lan bocah. Iki dirancang dadi nyaman lan luwih entheng nyandhang sedina muput. Kaya sing dirancang kanthi napas udara, kanthi efektif ngeculake hawa panas, cocog banget kanggo wong sing nganggo kacamata.

Topeng Perlindungan Coronavirus, Topeng Proteksi Coronavirus

Topeng iki yaiku ora mung kanggo Coronavirus, nanging uga cocog kanggo kabeh jinis kegiatan ruangan. Kayata sepedha gunung, mlayu, nunggang jaran, salju salju, moto-X, ski, mlaku kanthi cepet, menek, muter, mlaku-mlaku, sepeda motor, lsp. ditrapake kanggo exhaust, influenza virus, emisi industri, alergi bledug. Kanggo kinerja maksimal, topeng kudu disegel bener ngubengi irung lan tutuk, supaya kabeh hawa sing dihirup bisa ngliwati liwat panyaring.

Full-Cover Face Anti-Shield Face kanthi tampilan optik HD kanthi efektif nyegah infeksi tetesan liwat irung, tutuk, lan mripat nalika njamin cetha.

  • Perlindhungan rai Lengkap - Efektif ngisolake irung, tutuk lan mripat saka infeksi splashing lan droplet, bledug utawa partikel cilik.
  • Fit Universal - Dirancang kanggo nyandhang gelas lan tutup bedhah kanggo pangayoman marang virus, tetesan. Headband elastis nyedhiyakake kenyamanan sing apik sedina.

Perisai Anti-Droplet Penutupan Sepenuh, Perisai Wajib Anti-Penutup

  • Mbusak & Anti-fogging Shield - Kualitas premium njamin tampilan optik HD kapan lan ing endi wae.
  • Bisa Digunakake maneh Mung wisuh perisai pasuryan nganggo banyu cuci lan banyu. Ayo garing lan gunakake maneh.

Sarung Tangan Latex sing bisa dilindhungi Hygiene minangka sarung tangan kualitas premium lan sehat kanggo digunakake.

  • Ciri - Anti-bakteri, anti-kuman, kekandelan cukup, pangrasa sentuhan sing alus, alus ing jero, keluwesan sing dhuwur, asam, lan tahan alkali.
  • Produk ijo - Ora ana plastik, ora ester, ora ana minyak silikon, ora ana bubuk. Iki ngidini sarung tangan cocog karo alergen tanpa gawe piala.
  • nyaman - Fleksibel, kepenak kanggo nyandhang.
  • Great kanggo percetakan laboratorium, obat-obatan, kesehatan, salon kecantikan lan pangolahan panganan, ngresiki omah, lokakarya pabrik, pangopènan kendharaan, tata rambut, lan liya-liyane.

kapercayan-segel-checkout
pangiriman-segel
JAMINAN KAMI
Kita nindakake sing paling apik kanggo sumber produk sing paling unik lan inovatif sing bisa ditemokake, lan kanggo mesthekake yen sampeyan, pelanggan, duwe pengalaman sing paling apik nalika blanja karo kita.
Yen ana alesan, sampeyan ora duwe pengalaman positif karo kita, mula sampeyan bakal ngerti lan kita bakal nggawe apa sing bisa kanggo mesthekake yen sampeyan 100% puas karo sing sampeyan tuku.
Belanja online bisa dadi nggumunake, nanging kita kene kanggo nggawe prekara.

AN CAMPURAN GAMPANG
Kita seneng ndhukung Buku Pertama - amal sing apik tenan sing menehi buku kanggo bocah-bocah sing kekurangan banget.

Catetan: Amarga Barang Promosi Panjaluk Luwih Bisa Nganti udakara 10-15 dina Kanggo Pengiriman.
SKU: N / A Kategori: