Cepet! Sale Ends ing

Stamp Eyebrow Cepet Cepet

(11 reviews customer)

$8.95

Clear
Stamp Eyebrow Cepet Cepet
Cepet! Mung 11 barang sing isih ana ing stok

Cap Alis Instan digawe kanggo menehi browser paling apik mung sawetara detik!

The cap digawe luwes iso ngelakoni ganti wujud arch kanggo cocog karo sampeyan, Lan bubuk kasedhiya ing warna ombre sing beda kanggo cocog karo warna kulit lan rambut kanggo telusuran sing luwih alami lan sampurna.

  • Ing Fleek ing Kaloro:  Ora perlu mbuwang wektu ngukur yen alis sampeyan padha lan padha karo perangko minangka pakaryan kanggo sampeyan.
  • Adjustable: Iku cocog kanggo kabeh bentuk lan jinis pipa amarga sampeyan bisa nyetel arch gumantung karo wujud sampeyan.

  • Gabungan warna Ombre: Saben set bubuk eyebrow duwe kombinasi warna ombre kanggo browser sing campuran lan alami.
  • Gampang diaplikasi: Cukup gunakake bubuk eyebrow menyang prangko lan pasang alis.


kapercayan-segel-checkout
pangiriman-segel
JAMINAN KAMI
Kita nindakake sing paling apik kanggo sumber produk sing paling unik lan inovatif sing bisa ditemokake, lan kanggo mesthekake yen sampeyan, pelanggan, duwe pengalaman sing paling apik nalika blanja karo kita.
Yen ana alesan, sampeyan ora duwe pengalaman positif karo kita, mula sampeyan bakal ngerti lan kita bakal nggawe apa sing bisa kanggo mesthekake yen sampeyan 100% puas karo sing sampeyan tuku.
Belanja online bisa dadi nggumunake, nanging kita kene kanggo nggawe prekara.


We are seneng nalika YOU seneng!

Pancen ZERO RISK tuku saka toko Joopzy Official - mula kirim email yen sampeyan butuh pitulung.

✔ Ora ana kejutan utawa biaya sing didhelikake.
✔ Pembayaran aman dening PayPal®.
✔ Jaminan Uang Dhuwit 30 Dina.
✔ Dhukungan pelanggan manungsa sing nyata 24/7! (nuwun sewu, ora ana bot ing kene)

Perkiraan wektu pangiriman 7-15 dina.