Primer Base Face sing Sampurna Ing Dhasar

(10 reviews customer)

$11.95

ing Simpenan

Primer Base Face sing Sampurna Ing Dhasar

$11.95

Tampilan dandanan sampeyan mung ditrapake sedina muput karo Perfecting Base Face Primer Under Foundation!

Iki menehi nutrisi kanggo kulit, hydrate lan lembab ing kulit, ngresiki lan nutup pori-pori, nambah nutrisi kanggo kulit, lan njaga kulit supaya padhang lan sumunar. Aja kontak karo mripat. Yen kena mripat, bilas langsung banyu sing akeh. Aja nggunakake kulit sing rusak, radhang utawa kobong.

Primer sing ngisi kabeh garis lan pori-pori. Bisa digunakke ing kulit lan nirokake warna alami kulit sampeyan. Sapa wae lan kulit apa wae jinis bisa nggunakake produk iki.


kapercayan-segel-checkout
pangiriman-segel
JAMINAN KAMI
Kita nindakake sing paling apik kanggo sumber produk sing paling unik lan inovatif sing bisa ditemokake, lan kanggo mesthekake yen sampeyan, pelanggan, duwe pengalaman sing paling apik nalika blanja karo kita.
Yen ana alesan, sampeyan ora duwe pengalaman positif karo kita, mula sampeyan bakal ngerti lan kita bakal nggawe apa sing bisa kanggo mesthekake yen sampeyan 100% puas karo sing sampeyan tuku.
Belanja online bisa dadi nggumunake, nanging kita kene kanggo nggawe prekara.


We are seneng nalika YOU seneng!

Pancen ZERO RISK tuku saka toko Joopzy Official - mula kirim email yen sampeyan butuh pitulung.

✔ Ora ana kejutan utawa biaya sing didhelikake.
✔ Pembayaran aman dening PayPal®.
✔ Jaminan Uang Dhuwit 30 Dina.
✔ Dhukungan pelanggan manungsa sing nyata 24/7! (nuwun sewu, ora ana bot ing kene)