Cepet! Sale Ends ing

Detangling Baja Bristle Brush

(10 reviews customer)

$12.95

Clear
Detangling Baja Bristle Brush
Cepet! Mung 11 barang sing isih ana ing stok

Pasang boot boot lawas sampeyan!

Kita inovatif Detangling Baja Bristle Brush alon-alon detangles kanggo untaian sing alus lan bisa diatur, sing mbantu kunci ing kelembapan, lembaran imbangan, Lan ngeculake ion negatif dadi sampeyan tetep ditinggalake rambut sing alus lan sehat.

The tips nilon gabungan lan celeng bristles alon-alon ngleyang nganggo rambut kusut lan teles tanpa kekirangan sikat tradisional. Ing awak fleksibel cocog karo sirah sampeyan, supaya sampeyan ngalami glide sing lembut. Liyane, slate mbukak ngidini kanggo aliran udara sing luwih apik kanggo pangatusan jotosan sing luwih cepet.

Kita ergonomis, gagang non-slip is trep kanggo nahan, ora bakal cepet tangan sampeyan sikat kaya sikat liyane. 


kapercayan-segel-checkout
pangiriman-segel
JAMINAN KAMI
Kita nindakake sing paling apik kanggo sumber produk sing paling unik lan inovatif sing bisa ditemokake, lan kanggo mesthekake yen sampeyan, pelanggan, duwe pengalaman sing paling apik nalika blanja karo kita.
Yen ana alesan, sampeyan ora duwe pengalaman positif karo kita, mula sampeyan bakal ngerti lan kita bakal nggawe apa sing bisa kanggo mesthekake yen sampeyan 100% puas karo sing sampeyan tuku.
Belanja online bisa dadi nggumunake, nanging kita kene kanggo nggawe prekara.


We are seneng nalika YOU seneng!

Pancen ZERO RISK tuku saka toko Joopzy Official - mula kirim email yen sampeyan butuh pitulung.

✔ Ora ana kejutan utawa biaya sing didhelikake.
✔ Pembayaran aman dening PayPal®.
✔ Jaminan Uang Dhuwit 30 Dina.
✔ Dhukungan pelanggan manungsa sing nyata 24/7! (nuwun sewu, ora ana bot ing kene)

Perkiraan wektu pangiriman 7-15 dina.

SKU: N / A Kategori: ,