SYARAT SERVICE

-

Ringkesan

Situs web iki dioperasikake dening Joopzy LLC. Ing saindenging situs kasebut, tembung "kita", "kita" lan "kita" Joopzy.com. Joopzy.com nawakake situs web iki, kalebu kabeh informasi, alat, lan layanan sing kasedhiya saka situs iki kanggo sampeyan, pangguna, sing diwenehake nalika sampeyan nrima kabeh istilah, kahanan, kabijakan, lan notifikasi sing dinyatakan ing kene.

Kabeh pesenan kita dikirim saka China. Kita nggawe akeh pelanggan seneng kaya akeh pesenan sing dikirim. Sampeyan mung kudu melu kulawarga gedhe.

Catetan: Minangka kabeh pesenan kita dikirim saka China, kita ora njupuk tanggung jawab kanggo penyakit apa wae.

Kanthi ngunjungi situs lan / utawa tuku barang saka kita, sampeyan melu "Layanan" lan setuju bakal diwatesi karo syarat lan syarat ("Sarat Layanan", "Sarat"), kalebu syarat lan syarat lan kabijakan tambahan dirujuk ing kene lan / utawa kasedhiya dening pranala. Ketentuan Layanan Iki ditrapake kanggo kabeh pangguna situs, kalebu pangguna tanpa watesan sing browser, vendor, pelanggan, pedagang, lan / utawa sing menehi konten.

Mangga maca iki Katentuan Pangginaan supados Service kasebut kanthi teliti, sadurunge ngakses utawa nggunakake situs web kita. Miturut ngakses utawa nggunakake sembarang bagéan saka situs, sampeyan manut karo Aturan iki Service. Yen sampeyan ora setuju kanggo kabeh aturan lan kondisi iki persetujuan, banjur sampeyan bisa ora ngakses situs web utawa nggunakake sembarang layanan. Yen iki Katentuan Pangginaan supados Service dianggep sing nawakake, acceptance wis tinulis winates kanggo Katentuan Pangginaan supados iki Service.

Sembarang fitur anyar utawa pribadi kang ditambahake kanggo nyimpen saiki uga bakalan Katentuan Pangginaan supados Service. Sampeyan bisa maneh versi paling anyar saka Katentuan Pangginaan supados Service ing sembarang wektu ing kaca iki. We cadangan hak kanggo nganyari, ngganti utawa ngganti bagean iki Katentuan Pangginaan supados Service by posting nganyari lan / utawa owah-owahan kanggo situs web kita. Iku tanggung jawab kanggo mriksa kaca iki periodik kanggo owah-owahan. Panjenengan nggunakake terus utawa akses menyang situs web ing ngisor iki posting owah-owahan dadi pamukiman owah-owahan sing.

SEKSYEN 1 - Kahanan Ketahanan ONLINE

Miturut sarujuk kanggo Katentuan Pangginaan supados iki Service, sampeyan makili sing ana ing paling umur mayoritas ing negara utawa propinsi panggonan, utawa sing ana ing umur mayoritas ing negara utawa propinsi panggonan lan sampeyan wis diwenehi kita idin kanggo ngidini saka dependents suntingan kanggo nggunakake situs iki.
Sampeyan ora bisa nggunakake produk kita kanggo maksud apa waé ilegal utawa ora sah utawa ora pareng, ing nggunakake Service, nglanggar hukum wae ing ukum (kalebu nanging ora winates kanggo hukum hak cipta).
Sampeyan ora kudu ngirimaken sembarang Cacing utawa virus utawa kode saka alam cilaka.
A nerbitake utawa nerak saka Katentuan Pangginaan supados bakal kasil lan mandap Langsung Services Panjenengan.

Bagean 2 - KOMUNITAS UMUM

We cadangan hak kanggo nolak layanan kanggo sapa kanggo alesan ing sembarang wektu.
Sampeyan ngerti sing isi (ora kalebu informasi kertu kredit), uga ditransfer unencrypted lan ndherek (a) transmisi liwat macem-macem topik lan (b) owah-owahan kanggo salaras lan ngganti syarat technical saka nyambungake jaringan utawa piranti. informasi kertu kredit tansah ndhelik sak transfer liwat jaringan.
Sampeyan setuju supaya ora ngasilake, duplikat, nyalin, ngedol, nglironi, utawa ngekspor samubra Service, nggunakake Service, utawa ngakses Layanan utawa kontak ing situs web sing layanan kasebut diwenehake, tanpa menehi ijin kanthi nulis .
Judhul sing digunakake ing kesepakatan iki kalebu kanggo nggampangake lan ora bakal mbatesi utawa mengaruhi istilah kasebut.

Bagean 3 - AKSUR, KOMPLETENIS, lan KAJIAN INFORMASI

We are ora tanggung jawab yen informasi digawe kasedhiya ing situs iki ora akurat, lengkap utawa saiki. Materi ing situs iki diwenehake kanggo informasi general mung lan ora kudu migunaaké marang utawa digunakake minangka sawijine basis kanggo nggawe pancasan tanpa konsultasi sumber utami, luwih akurat, luwih lengkap utawa luwih pas wektune informasi. Sembarang percoyo ing materi ing situs iki ing dhewe resiko.
Situs iki bisa ngemot informasi sajarah tartamtu. Alexa sajarah, kudu, ora saiki lan diwenehake kanggo referensi mung. We cadangan hak kanggo ngowahi isi situs iki ing sembarang wektu, nanging kita ora tansah kanggo nganyari informasi sembarang ing kita. Sampeyan setuju sing tanggung jawab kanggo ngawasi owah-owahan kanggo kita.

Bagean 4 - KOMUNITAS ING JABATAN lan HARGA

Prices kanggo kita produk kanggo ngganti tanpa kabar subyek.
We cadangan hak ing sembarang wektu kanggo ngowahi utawa nyetop Service (utawa bagéan utawa isi kuwi) tanpa kabar ing sembarang wektu.
We bakal ora tanggung jawab kanggo sampeyan utawa kanggo pihak katelu kanggo maksud apa perubahan, owah-owahan rega, penundaan utawa discontinuance Service.

SEKSYEN 5 - PRODUK UTAWA JASA SERVIS (yen ana)

Produk utawa layanan tartamtu bisa uga kasedhiya online liwat situs web. Produk utawa layanan iki bisa uga diwatesi kanthi tithik lan kudu bali utawa diganti mung miturut kita Kebijakan bali.
Kita wis ngupayakake supaya bisa ditampilake kanthi akurat warna lan gambar produk sing katon ing toko. Kita ora bisa njamin manawa tampilan monitor komputer karo warna apa wae bakal akurat.
We cadangan hak nanging ora wajib, kanggo matesi prodhuk barang utawa Layanan kita marang wong, wilayah geografis utawa yurisdiksi. Kita bisa ngleksanani hak kasebut kanthi tundha miturut kasus. Kita nduweni hak kanggo matesi jumlah barang utawa layanan sing kita tawakake. Kabeh deskripsi produk utawa rega produk bakal diganti kapan wae tanpa kabar, ing sawijine pranatan kita. Kita duwe hak kanggo nyetop sembarang produk sawayah-wayah. Sembarang tawaran kanggo prodhuk utawa layanan apa wae sing digawe ing situs iki ora sah yen dilarang.
Aku ora njamin kualitas produk, layanan, informasi, utawa materi liyane dituku utawa dipikolehi sing bakal ketemu pangarepan, utawa sing kasalahan ing Service bakal didandani.

Bagean 6 - AKUN KANGGOAN KANGGOAN lan AKUN GAMPANG

Kita duwe hak kanggo nolak pesenan sing sampeyan simpenan karo kita. Kita bisa, miturut sawijine kawicaksanan, matesi utawa mbatalake jumlah sing dituku saben wong, saben kluwarga utawa saben pesanan. Watesan iki bisa uga kalebu pesenan sing diselehake utawa ing akun pelanggan sing padha, kertu kredit sing padha, lan / utawa pesenan sing nggunakake tagihan lan / utawa alamat pengiriman sing padha. Yen sampeyan nggawe pangowahan kanggo utawa mbatalake pesenan, kita bisa uga menehi notifikasi babagan kontak email lan / utawa alamat tagihan / nomer telpon sing diwenehake nalika pesenan digawe. Kita duwe hak kanggo mbatesi utawa nglarang pesenan, ing pangadilan kita dhewe, katon diselehake dening para pengedar, pengecer utawa distributor.

Sampeyan setuju kanggo nyedhiyakake tuku lan informasi akun saiki, lengkap lan akurat kanggo kabeh tumbas sing digawe ing toko. Sampeyan setuju kanggo nganyarake kanthi cepet akun lan informasi liyane, kalebu alamat email lan nomer kertu kredit lan tanggal kadalu warso supaya bisa ngrampungake transaksi sampeyan lan hubungi sampeyan yen perlu.

Kanggo luwih rinci, dhisik Privasi Returns kita.

SEKSYEN 7 - TOOL OPTIONAL

Kita bisa nyedhiyani sampeyan karo akses menyang pihak katelu liwat kang kita ora ngawasi utawa duwe kontrol utawa input.
Sampeyan ngakoni lan setuju manawa kita nyedhiyakake akses menyang alat kasebut "uga" lan "kasedhiya" tanpa garansi, perwakilan utawa kahanan apa wae lan tanpa prekawis. Kita ora bakal duwe tanggung jawab apa wae sing timbul utawa ana gandhengane karo panggunaan alat pihak katelu.
Panggunaan sing pribadi pilihan ana liwat situs iki tanggung resiko lan discretion dhewe lan sampeyan kudu mesthekake yen sampeyan sing menowo lan sarujuk saka istilah kang pribadi sing kasedhiya dening panyedhiya pihak katelu sing cocog (s).
Kita uga bisa, ing mangsa, kurban layanan lan / utawa fitur-fitur anyar liwat situs web (kalebu, ing release saka anyar pribadi lan sumber daya). Fitur lan / utawa layanan anyar kuwi uga bakalan Katentuan Pangginaan supados iki Service.

SEKSYEN 8 - PIKIRAN KETIGA

Isi, produk, lan layanan tartamtu sing kasedhiya liwat Layanan kita bisa uga kalebu materi saka pihak katelu.
pranala pihak katelu ing situs iki langsung sampeyan situs pihak katelu sing ora afiliasi karo kita. We are ora tanggung jawab kanggo nguji utawa ngevaluasi isi utawa akurasi lan aku ora njamin lan ora duwe hukuman utawa tanggung jawab kanggo maksud apa bahan pihak katelu utawa situs, utawa kanggo liyane bahan, produk, utawa layanan pihak katelu.
Kita ora tanggung jawab kanggo gawe piala utawa kerusakan sing ana hubungane karo tuku utawa nggunakake barang, layanan, sumber daya, konten, utawa transaksi liyane sing ana gandhengane karo situs web pihak katelu. Waca maneh kabijakan lan praktik pihak katelu kanthi ati-ati lan priksa manawa sampeyan wis ngerti sadurunge sampeyan nindakake transaksi. Keluhan, tuntutan, keprihatinan, utawa pitakonan babagan produk pihak katelu kudu diarahake menyang pihak katelu.

SEKSYEN 9 - KOMUNITAS AS, GAMPANG, lan SUKMEN LAIN

Yen panjaluk, sampeyan ngirim kiriman tartamtu (umpamane entri kontes) utawa tanpa panjaluk saka sampeyan, sampeyan ngirim ide kreatif, saran, usulan, rencana, utawa materi liyane, online, kanthi email, email, utawa kirim. (secara kolektif, 'komentar'), sampeyan setuju, yen ora, tanpa watesan, ngowahi, nyalin, nerbitaké, nyebarake, nerjemahake lan nggunakake komentar apa wae sing diterusake menyang kita. Kita lan ora ana kewajiban (1) kanggo njaga komentar kanthi yakin; (2) mbayar ganti rugi kanggo menehi komentar; utawa (3) nanggapi komentar apa wae.
Kita bisa, nanging ora duwe kewajiban kanggo, ngawasi, ngowahi utawa mbusak konten sing ditetepake kanthi diskriminasi siji-sijine yaiku ora sah, nyerang, ngancam, mbebayani, fitnah, porno, ora sopan utawa ora disalahake utawa nglanggar properti intelektual partai utawa Syarat Layanan iki. .
Panjenengan sarujuk dipun-komentar ora nglanggar hak saka pihak katelu, kalebu hak cipta, merek dagang, privasi, pribadine utawa tengen pribadi utawa duwene. Sampeyan luwih setuju sing komentar ora ngemot materi libelous utawa digunakake Kabeh, kejem utawa saru, utawa ngandhut virus komputer utawa malware liyane sing bisa ing sembarang cara mengaruhi operasi ing Service utawa situs-situs sing gegandhengan. Sampeyan ora bisa nggunakake alamat e-mail palsu, ndalang dadi wong liyane saka dhewe, utawa digunakake nasaraké kita utawa pihak katelu minangka asal komentar. Sampeyan namung tanggung jawab kanggo komentar sampeyan nggawe lan akurasi sing. We njupuk ora tanggung jawab lan nganggep ora hukuman kanggo komentar sing dikirim dening sampeyan utawa pihak katelu.

Bagean 10 - INFORMASI pribadi

Pangiriman informasi pribadhi liwat toko diatur dening kita Kebijakan Privasi.

Bagean 11 - ERROR, INACCURACIES, lan OMISSIONS

Sok-sok ana uga informasi ing situs kita utawa ing Service sing ngandhut amarga ana kesalahan panulisan, sing ora akurat utawa ngilangi sing bisa hubungané nang produk, reregan, promosi, nawakake, biaya kapal produk, kaping transit lan kasedhiyan. We cadangan hak kanggo mbenerake kasalahan, sing ora akurat utawa ngilangi, lan kanggo ngganti utawa nganyari informasi utawa mbatalake pesenan yen informasi ing Service utawa ing situs-situs sing gegandhengan iku pas ing sawayah-wayah tanpa kabar sadurunge (sakwise sing panjenengan kirim supaya) .
Kita ora tanggung jawab kanggo nganyari, ngganti utawa njlentrehake informasi ing Layanan utawa ing situs web sing gegandhengan, kalebu tanpa watesan, informasi pricing, kajaba sing diperlokake dening hukum. Ora ana update utawa tanggal refresh sing ditrapake ing Layanan utawa ing situs web apa wae sing gegandhengan kudu dijupuk kanggo nuduhake yen kabeh informasi ing Layanan utawa ing situs web sing gegandhengan wis diowahi utawa dianyari.

Bagean 12 - GAMPANG GAMPANG

Saliyane larangan liyane minangka kasebut ing Terms of Service, sing dilarang saka nggunakake situs utawa isi: (a) kanggo maksud apa waé Kabeh; (B) kanggo solicit liyane kanggo nindakake utawa melok sembarang tumindak Kabeh; (C) kanggo nglanggar sembarang internasional, federal, angger provinsi utawa negara, aturan, hukum, utawa pranatan lokal; (D) kanggo nglanggar marang utawa nglanggar hak properti intelektual utawa hak properti intelektual liyane; (E) kanggo ngganggu, jorok, ngenyek, gawe piala, fitnah, fitnah, disparage, meden-medeni, utawa mbédakaké adhedhasar Jenis Kelamin, orientasi seksual, agama, kesukuan, lomba, umur, asal usul suku bangsa, utawa cacat; (F) kanggo ngirim informasi palsu utawa mblusukake; (G) upload utawa ngirimaken virus utawa jinis liyane kode angkoro sing bakal utawa bisa dipigunakaké ing sembarang cara sing bakal mengaruhi atanapi operasi Service utawa saka situs-situs sing gegandhengan, situs-situs liya, utawa internet; (H) kanggo ngumpulake utawa trek informasi pribadhi saka wong; (I) kanggo spam, phish, pharm, pretext, Spider, nyusup, utawa mindhah; (J) kanggo maksud apa waé saru utawa laku jina; utawa (k) ngganggu utawa circumvent fitur keamanan Service utawa situs-situs sing gegandhengan, situs-situs liya, utawa Internet. We cadangan hak kanggo siksa nggunakake Service utawa situs-situs sing gegandhengan kanggo nglanggar samubarang ulah dilarang.

SEKSYEN 13 - KANGGO JAMINAN; LIMITASI LIABILITI

Aku ora njamin, makili utawa njamin yen sampeyan nggunakake layanan kita bakal Pêntil, pas wektune, aman utawa kesalahan-free.
Aku ora njamin menawa asil sing bisa dijupuk saka nggunakake layanan bakal akurat utawa dipercaya.
Panjenengan sarujuk dipun-saka wektu kanggo wektu kita bisa mbusak layanan kanggo suwé mesthi wektu utawa mbatalake layanan ing sembarang wektu, tanpa kabar kowe.
Sampeyan kanthi jelas setuju manawa panggunaan, utawa ora bisa digunakake, layanan kasebut ana ing resiko sampeyan. Layanan lan kabeh produk lan layanan sing dikirim menyang sampeyan liwat layanan kasebut (kajaba sing dinyatakan kanthi jelas dening kita) kasedhiya 'kaya' lan 'kasedhiya' kanggo panggunaan sampeyan, tanpa perwakilan, jaminan utawa syarat apa wae, kanthi ekspresi utawa diwenehake, kalebu kabeh jaminan utawa kahanan sing bisa diwenehake, kualitas pedagang, fitness kanggo tujuan tartamtu, daya tahan, judhul, lan uga ora nglanggar.
Ora bakal ana joopzy.com, direktur, pejabat, karyawan, afiliasi, agen, kontraktor, interns, supplier, panyedhiya layanan utawa lisensi tanggung jawab, utawa kerugian, pratelan, utawa langsung, ora langsung, ora sengaja, punitive, khusus , utawa kerusakan akibat apa wae, kalebu, tanpa bathi ilang bathi, bathi ilang, tabungan ilang, kerugian data, biaya panggantos, utawa kerusakan sing padha, apa adhedhasar kontrak, tort (kalebu teledor), tanggung jawab sing ketat utawa liya-liyane, timbul saka nggunakake layanan utawa produk apa wae sing nggunakake layanan kasebut, utawa kanggo pratelan liyane sing ana gandhengane babagan panggunaan layanan utawa produk, kalebu, nanging ora diwatesi, kesalahan utawa ngilangi konten, utawa kerugian utawa kerusakan apa wae sing kedadeyan amarga panggunaan layanan utawa konten (utawa produk) dikirim, dikirim, utawa digunakake kanthi nggunakake layanan kasebut, sanajan menehi saran babagan kemungkinan kasebut. Amarga sawetara negara utawa yurisdiksi ora ngidini pengecualian utawa watesan tanggung jawab kanggo kerusakan konsekuensi utawa kedadeyan, ing negara-negara utawa hak ukum kasebut, tanggung jawab kita bakal diwatesi kanthi maksimal sing dileksanakake dening hukum.

SEKSYEN 14 - INDEMNIFIKASI

Sampeyan setuju kanggo mbayar rugi, defend lan nyekel joopzy.com sing ora mbebayani lan wong tuwa, anak perusahaan, afiliasi, mitra, pejabat, direktur, agen, kontraktor, lisensi, panyedhiya layanan, subkontraktor, pembekal, intern lan karyawan, ora mbebayani saka pratelan utawa panjaluk. kalebu biaya pengacara sing cocog, sing digawe saka pihak katelu amarga utawa nglanggar saka Ketentuan Layanan iki utawa dokumen sing digandhengake kanthi referensi utawa nglanggar hukum utawa hak pihak katelu.

SEKSYEN 15 - KESIMPULAN

Ing acara sing panentu Katentuan Pangginaan supados iki Service ditemtokake kanggo Kabeh, roso sepi utawa unenforceable, panentu bakal pancet dadi enforceable menyang ombone kebekan dileksanakake dening hukum, lan bagean unenforceable bakal dianggep bakal terpenggal saka Katentuan Pangginaan supados iki Service, netepake kuwi ora bakal mengaruhi sah lan enforceability samubarang pranata isih liyane.

Bagean 16 - TERMINASI

Kewajiban lan ayahan saka pihak sing dianggo sadurunge tanggal mandap bakal urip mandap iki persetujuan kanggo kabeh tujuan.
Istilah iki saka Service sing efektif kajaba lan nganti mungkasi dening salah siji utawa kita. Sampeyan bisa uga siksa Katentuan Pangginaan supados iki Service ing sawayah-wayah kanthi notifying kita sing ora ana niyat kanggo nggunakake Layanan kita, utawa nalika mandek nggunakake kita.
Yen ing paukuman sawijine kita gagal, utawa kita Suspect sing wis gagal, kanggo tundhuk karo istilah utawa panentu Katentuan Pangginaan supados iki Service, kita uga bisa siksa persetujuan iki ing sawayah-wayah tanpa kabar lan sampeyan bakal tetep tanggung jawab kanggo kabeh Jumlah amarga munggah kalebu tanggal mandap; lan / utawa patut uga nyangkal akses kanggo Services kita (utawa bagéan kuwi).

Bagean 17 - AGREEMENT ENTIRE

Gagal kita kanggo ngleksanani utawa dilakokaké sembarang nengen utawa panentu saka Katentuan Pangginaan supados iki Service ora bakal akehe Perubahan perjanjian tengen utawa panentu.
Katentuan Layanan Iki lan kawicaksanan utawa aturan operasi sing dikirim dening kita ing situs iki utawa kanggo Layanan menehi kabeh persetujuan lan pangerten ing antarane sampeyan lan kita lan nggunakake panggunaan Layanan iki, suplemen perjanjian, komunikasi lan proposal sadurunge utawa kontemporer. , apa oral utawa ditulis, antarane sampeyan lan kita (kalebu, nanging ora winates, versi sadurunge Syarat Layanan).
Sembarang sing ambigu ing interpretasi saka Katentuan Pangginaan supados iki Service ora bakal diterangke marang pihak drafting.

SEKSYEN 18 - UNDANG-UNDANG GAMBANG

Katentuan Pangginaan supados langkung Layanan lan sembarang perjanjian sing kapisah, yen kita nyedhiyakake Layanan sampeyan bakal diatur lan diterangke sesuai karo hukum Amerika Serikat.

SEKSYEN 19 - TUKAR BAGI KABEH SERVIS

Sampeyan bisa maneh versi paling anyar saka Katentuan Pangginaan supados Service ing sembarang wektu ing kaca iki.
We cadangan hak, ing sawijine discretion kita, kanggo nganyari, ngganti utawa ngganti bagean iki Katentuan Pangginaan supados Service by posting nganyari lan owah-owahan kanggo situs web kita. Iku tanggung jawab kanggo mriksa website kita periodik kanggo owah-owahan. Panjenengan nggunakake terus utawa akses menyang situs web kita utawa Service ing ngisor iki posting saka owah-owahan kanggo Katentuan Pangginaan supados iki Service dadi pamukiman owah-owahan sing.

Bagean 20 - INFORMASI KONTAK

Pitakonan bab Terms of Service kudu dikirim menyang kita ing [Email protected]