Rawuh Kit Penggalian Fosil Dinosaurus

(30 reviews customer)

$18.95

Rawuh Kit Penggalian Fosil Dinosaurus

Anak-anak sampeyan bisa seneng-seneng nggali fosil dinosaurus kanthi luwih aman.

Iku ndadekake anak aran kaya paleontologists nyata dig up kabeh balung dinosaurus saka fosil. A wiwitan gedhe kanggo lapangan saka gagang, arkeologi, Lan paleontologi!

Iki uga ngidini dheweke sinau luwih akeh babagan dinosaurus lan Sajarah Jurassic.

Iki menehi anak jam fun pendidikan, ngembangaken kapentingan ing ilmu, lan uga mbenakake laku lan mikir skills, lan nglatih raos.

Kit penggalian fosil dinosaurus iki kanggo dicekel bocah ora mung njaluk dicekel bocah bungah kanggo dig kaya paleontologists nyata nanging ngidini wong seneng eksperimen ngelmu lan tenan mlebu proyek tangan.


kapercayan-segel-checkout
pangiriman-segel
JAMINAN KAMI
Kita nindakake sing paling apik kanggo sumber produk sing paling unik lan inovatif sing bisa ditemokake, lan kanggo mesthekake yen sampeyan, pelanggan, duwe pengalaman sing paling apik nalika blanja karo kita.
Yen ana alesan, sampeyan ora duwe pengalaman positif karo kita, mula sampeyan bakal ngerti lan kita bakal nggawe apa sing bisa kanggo mesthekake yen sampeyan 100% puas karo sing sampeyan tuku.
Belanja online bisa dadi nggumunake, nanging kita kene kanggo nggawe prekara.


We are seneng nalika YOU seneng!

Pancen ZERO RISK tuku saka toko Joopzy Official - mula kirim email yen sampeyan butuh pitulung.

✔ Ora ana kejutan utawa biaya sing didhelikake.
✔ Pembayaran aman dening PayPal®.
✔ Jaminan Uang Dhuwit 30 Dina.
✔ Dhukungan pelanggan manungsa sing nyata 24/7! (nuwun sewu, ora ana bot ing kene)