Cepet! Sale Ends ing

Glitter Gradient Eyeshadow Stick

(5 reviews customer)

$11.95

Clear
Glitter Gradient Eyeshadow Stick
Cepet! Mung 7 barang sing isih ana ing stok

Yen sampeyan ora duwe wektu kanggo nyampurake bayangan sampeyan kanthi sampurna, Glitter Gradient Eyeshadow Stick minangka pilihan sing paling apik!

Formula sing bisa dibangun iki gampang ngleyang, campuran lancar, lan nawakake warna sing sampurna. Sampeyan bisa nggawe riasan mripat tanpa cacat lan apik banget NGECEWE!

Iki minangka eyeshadow pigmen pigmen kanthi daya tetep apik banget. 

Kasedhiya kanthi 6 warna warna - iku cocog kanggo macem-macem kesempatan, kalebu tanggal, pesta, klub, pesta, sekolah, lsp.


kapercayan-segel-checkout
pangiriman-segel
JAMINAN KAMI
Kita nindakake sing paling apik kanggo sumber produk sing paling unik lan inovatif sing bisa ditemokake, lan kanggo mesthekake yen sampeyan, pelanggan, duwe pengalaman sing paling apik nalika blanja karo kita.
Yen ana alesan, sampeyan ora duwe pengalaman positif karo kita, mula sampeyan bakal ngerti lan kita bakal nggawe apa sing bisa kanggo mesthekake yen sampeyan 100% puas karo sing sampeyan tuku.
Belanja online bisa dadi nggumunake, nanging kita kene kanggo nggawe prekara.


We are seneng nalika YOU seneng!

Pancen ZERO RISK tuku saka toko Joopzy Official - mula kirim email yen sampeyan butuh pitulung.

✔ Ora ana kejutan utawa biaya sing didhelikake.
✔ Pembayaran aman dening PayPal®.
✔ Jaminan Uang Dhuwit 30 Dina.
✔ Dhukungan pelanggan manungsa sing nyata 24/7! (nuwun sewu, ora ana bot ing kene)

Perkiraan wektu pangiriman 7-15 dina.