Tuku akeh

Dadi sampeyan siap tuku pitulung abot produk apik tenan? Agung! Yen organisasi, perusahaan, utawa grup sampeyan pengin tuku barang-barang saka kita kanthi akeh, kita bakal nulungi! Mesthi wae, individu uga bisa tuku kanthi akeh.

diskon

Gumantung ing produk lan jumlah sing dituku, diskon bisa dhuwur 25% mati rega ritel (persediaan persediaan).

Syarat pesenan minimal

Sampeyan kudu tuku paling ora $ 1000 kanggo siji item kanggo nduweni kanggo rega akeh.

Fees Pangiriman

Yen bisa, kita luwih seneng ngirim pesenan akeh ing akun pengiriman. Yen sampeyan ora duwe sing bisa menehi tagihan, kita bakal menehi kiriman pangiriman ing wektu sing cocog.

Tulung dicathet: Pengiriman gratis lan pengiriman tingkat rata ora ditrapake kanggo pesenan akeh.

Siap kanggo njupuk langkah sabanjure?

Yen sampeyan kepengin nggawe pesenan akeh, mangga isi formulir kontak ing ngisor iki.