Pembersih Vakum Mobil Handheld Nirkabel

(5 reviews customer)

$27.95

Pembersih Vakum Mobil Handheld Nirkabel

Nyingkirake kabeh bledug sing ora bisa digayuh sadurunge! Resik kaya bos.

Panggunaan Wiyar- Vacuum Cleaner Mobil bisa digunakake minangka blower pembersih komputer, pembersih laptop, vacuum cleaner meja, vakum tangan kanggo mobil, piano, pet house, reresik meja kantor, etc. Rong gaya sirah kanggo kabeh jinis sampah lan reresik jero.

Nganyarke lan saringan sing bisa dicuci tebal- Copot panyaring saka cangkir bledug vakum genggam Tanpa kabel, cuci nganggo banyu lan garing kaping pindho. Filter kasebut aman kanggo direndhem lan dikumbah.

Operasi sing entheng lan kuat- Desain kompak, entheng lan dicekel tangan nanging nyedhot kuwat lan ndamu bledug buster.


kapercayan-segel-checkout
pangiriman-segel
JAMINAN KAMI
Kita nindakake sing paling apik kanggo sumber produk sing paling unik lan inovatif sing bisa ditemokake, lan kanggo mesthekake yen sampeyan, pelanggan, duwe pengalaman sing paling apik nalika blanja karo kita.
Yen ana alesan, sampeyan ora duwe pengalaman positif karo kita, mula sampeyan bakal ngerti lan kita bakal nggawe apa sing bisa kanggo mesthekake yen sampeyan 100% puas karo sing sampeyan tuku.
Belanja online bisa dadi nggumunake, nanging kita kene kanggo nggawe prekara.


We are seneng nalika YOU seneng!

Pancen ZERO RISK tuku saka toko Joopzy Official - mula kirim email yen sampeyan butuh pitulung.

✔ Ora ana kejutan utawa biaya sing didhelikake.
✔ Pembayaran aman dening PayPal®.
✔ Jaminan Uang Dhuwit 30 Dina.
✔ Dhukungan pelanggan manungsa sing nyata 24/7! (nuwun sewu, ora ana bot ing kene)


SKU: N / A Kategori: ,