Cepet! Sale Ends ing

Pemegang Gunung Fleksibel

(15 reviews customer)

$44.99 $19.95

Clear
Pemegang Gunung Fleksibel
Cepet! Mung 14 barang sing isih ana ing stok

Pemegang Fleksibel bakal mbebasake sampeyan supaya ora nyekel tablet utawa telpon kanthi suwe nalika nonton film utawa maca buku elektronik.

Apa sampeyan seneng nonton film utawa maca buku nalika turu? Apik banget kanggo nonton film nalika sampeyan lagi santai utawa istirahat ing amben utawa sofa sampeyan. Apa bab telpon utawa tablet suwe-suwe? Tugas sing angel banget, apa ora?!

Pemegang Gunung Fleksibel bakal ngrampungake masalah sampeyan nyekel gadget nganti pirang-pirang jam nalika santai. Materi Pegunungan sing bisa diatur lan fleksibel bakal ngidini sampeyan nonton tablet utawa telpon saka sudut pandang utawa sudut pandang.

Tuku Pemilik Gunung Fleksibel lan kepenak babagan nonton film sajrone pirang-pirang jam turu ing amben sampeyan!

fitur: 

-buat saka bahan magnalium bermutu sing ora bakal gampang retak sawise dilipat kaping pirang-pirang

-Wadhi sing bisa disetel sing ngidini ndeleng piranti kanthi sudhut liyane

-sambung nyedhot pangkalan sing njamin dipasang kanthi stabil; 

-Tangan lengen sing bisa nyegah telpon ora tiba

-Prebat kanggo iPads, tablet lan piranti seluler liyane


kapercayan-segel-checkout
pangiriman-segel
JAMINAN KAMI
Kita nindakake sing paling apik kanggo sumber produk sing paling unik lan inovatif sing bisa ditemokake, lan kanggo mesthekake yen sampeyan, pelanggan, duwe pengalaman sing paling apik nalika blanja karo kita.
Yen ana alesan, sampeyan ora duwe pengalaman positif karo kita, mula sampeyan bakal ngerti lan kita bakal nggawe apa sing bisa kanggo mesthekake yen sampeyan 100% puas karo sing sampeyan tuku.
Belanja online bisa dadi nggumunake, nanging kita kene kanggo nggawe prekara.

AN CAMPURAN GAMPANG
Kita seneng banget ndhukung Dhukungan Pertama - amal sing luar biasa sing nyumbang buku kanggo bocah-bocah sing kurang butuh sing paling butuh.

Catetan: Amarga Barang Promosi Panjaluk Luwih Bisa Nganti udakara 10-15 dina Kanggo Pengiriman.
SKU: N / A Kategori: