Cepet! Sale Ends ing

Pancing Rod Pancing

$25.95 - $36.95

Clear
Pancing Rod Pancing
Cepet! Mung 6 barang sing isih ana ing stok

Luwari tangan, rasakake nyenengake mancing kanthi gampang lan bebas, iku aksesoris sing sampurna kanggo mancing!

Digawe kanthi tliti: Pucuk tapered stainless steel dipanjangake lan kenthel, lan bisa gampang mlebu ing lemah, mula jogan kasebut bisa ngadeg kanthi mantep.

Desain omnidireksi 360 °: Kepala krenjang bisa diputer 360 derajat kanthi horisontal lan 120 derajat vertikal, lan kacang-kacangan kasebut dijaga tetep wae lan ora gampang dilonggarkan.

Jinis universal: Sing duwe bisa ditrapake ing macem-macem jinis pancing, kayata batang puteran lan casting. Kurung upgrade wis ukuran luwih gedhe, nggawe rod luwih stabil.

Gampang digawa: Desain sing bisa dilipat lan dicopot yaiku gampang digawa lan nyimpen, lan gampang banget dilebokake ing kothak mancing utawa tas.


kapercayan-segel-checkout
pangiriman-segel
JAMINAN KAMI
Kita nindakake sing paling apik kanggo sumber produk sing paling unik lan inovatif sing bisa ditemokake, lan kanggo mesthekake yen sampeyan, pelanggan, duwe pengalaman sing paling apik nalika blanja karo kita.
Yen ana alesan, sampeyan ora duwe pengalaman positif karo kita, mula sampeyan bakal ngerti lan kita bakal nggawe apa sing bisa kanggo mesthekake yen sampeyan 100% puas karo sing sampeyan tuku.
Belanja online bisa dadi nggumunake, nanging kita kene kanggo nggawe prekara.


We are seneng nalika YOU seneng!

Pancen ZERO RISK tuku saka toko Joopzy Official - mula kirim email yen sampeyan butuh pitulung.

✔ Ora ana kejutan utawa biaya sing didhelikake.
✔ Pembayaran aman dening PayPal®.
✔ Jaminan Uang Dhuwit 30 Dina.
✔ Dhukungan pelanggan manungsa sing nyata 24/7! (nuwun sewu, ora ana bot ing kene)

Perkiraan wektu pangiriman 7-15 dina.

SKU: N / A Kategori: ,