HAK PROPERTI INTELEKTIF

Yen ana keprihatinan utawa keluhan babagan kemungkinan nglanggar hak properti intelektual, coba rampungake ing ngisor iki kanggo ngenali kanthi spesifik hak-hak sing dilanggar lan produk sing dituduh.

 

[wpforms id = ”359000 ″]