Kebijakan Privasi

Kebijakan Privasi iki nggambarake kepiye informasi pribadhi diklumpukake, digunakake, lan dituduhake nalika sampeyan ngunjungi utawa tuku Joopzy ("Situs").

INFORMASI PRIBADI KAMI KOLEKSI

Yen sampeyan ngunjungi Situs kasebut, kita ngumpulake informasi tartamtu babagan piranti sampeyan, kalebu informasi babagan browser web, alamat IP, zona wektu, lan sawetara cookie sing diinstal ing piranti sampeyan. Kajaba iku, nalika browsing Situs, kita ngumpulake informasi babagan kaca web utawa produk sing sampeyan deleng, situs web utawa istilah telusuran sing diarani sampeyan menyang Situs, lan informasi babagan cara sampeyan sesambungan karo Situs kasebut. Kita ngerteni informasi sing dikumpulake kanthi otomatis iki minangka "Informasi Piranti".

Kita ngumpulake Informasi Piranti nggunakake teknologi ing ngisor iki:

- "Cookies" minangka file data sing dilebokake ing piranti utawa komputer lan asring kalebu pengenal unik anonim. Kanggo informasi luwih lengkap babagan cookie, lan cara kanggo mateni cookie, riko Kabeh Babagan Cookies.

- "Log file" tumindak trek sing kedadeyan ing Situs kasebut, lan ngumpulake data kalebu alamat IP sampeyan, jinis browser, panyedhiya layanan Internet, ngrujuk / metu kaca, lan prangko tanggal / wektu.

- "Web beacon", "tags", lan "piksel" file elektronik digunakake kanggo ngrekam informasi babagan carane browsing situs.

- "piksel Facebook" lan "Google Adwords Pixel" minangka file elektronik sing diduweni dening Facebook lan Google, lan digunakake dening kita kanggo menehi layanan luwih pribadi lan terus bisa nambah produk.

Kajaba iku, nalika sampeyan tuku utawa nyoba nggawe tuku liwat Situs, kita ngumpulake informasi tartamtu saka sampeyan, kalebu jeneng, alamat tagihan, alamat pangiriman, informasi pembayaran (kalebu nomer kertu kredit, PayPal), alamat email, lan telpon nomer. Kita waca informasi kasebut minangka "Informasi Pesenan".

Nalika ngobrol babagan "Informasi Pribadi" ing Kebijakan Privasi iki, kita ngomong babagan Informasi Piranti lan Informasi Pesenan.

GOOGLE

Kita nggunakake macem-macem produk lan fitur sing diwenehake dening Google Inc. (1600 Amphitheater Parkway, Mountain View, CA 94043, USA; "Google").

Google Tag Manager

Kanggo alasan transparansi, elinga yen sampeyan nggunakake Google Tag Manager. Pangurus Google Tag ora ngumpulake data pribadi. Nggampangake integrasi lan manajemen tag. Tags minangka unsur kode cilik sing bisa ngukur prilaku lalu lintas lan pengunjung, kanggo ndeteksi pengaruh pariwara online utawa kanggo nyoba lan ngoptimalake situs web.

Kanggo informasi luwih lengkap babagan riko Google Tag Manager: Gunakake Kebijakan

Google Analytics

Situs web iki nggunakake layanan analytics Google Analytics. Google Analytics nggunakake "cookie", yaiku file teks sing dipasang ing komputer, kanggo situs web nganalisa kepiye pangguna nggunakake situs kasebut. Informasi sing digawe saka cookie babagan panggunaan situs web (kalebu alamat IP sampeyan) bakal dikirim lan disimpen dening Google ing server ing Amerika Serikat.

Kita nggatekake kasunyatan manawa Google Analytics ditambah karo kode "gat._anonymizeIp ();" ing situs web iki kanggo njamin koleksi alamat IP sing ora anonim (diarani IP-masking).

Ing kasus aktivasi anonimisasi IP, Google bakal ngiringan / anonim jeneng oktet pungkasan ing alamat IP kanggo Anggota Negara Uni Eropa uga kanggo pihak liya kanggo Kesepakatan ing Area Ekonomi Eropa. Mung ing kasus sing luar biasa, alamat IP lengkap dikirim lan disingkat dening server Google ing AS. Kanggo jeneng panyedhiya situs web, Google bakal nggunakake informasi iki kanggo tujuan ngevaluasi panggunaan situs web, nyusun laporan babagan kegiatan situs web kanggo operator situs web lan menehi layanan liyane sing ana gandhengane karo kegiatan situs web lan panggunaan internet menyang panyedhiya situs web. Google ora bakal nggandhengake alamat IP sampeyan karo data liyane sing ditahan Google. Sampeyan bisa nolak nggunakake cookie kanthi milih setelan sing cocog ing browser sampeyan. Nanging, elinga yen sampeyan nindakake iki, sampeyan bisa uga ora bisa nggunakake fungsi lengkap situs web iki.

Kajaba iku, sampeyan bisa nyegah koleksi lan panggunaan data Google (cookie lan alamat IP) kanthi ndownload lan nginstal plug-in browser sing kasedhiya luwih rinci.

Sampeyan bisa nolak panggunaan Google Analytics kanthi ngeklik link ing ngisor iki. Cookie sing milih bakal diset ing komputer, sing ngalangi data bakal teka nalika ngunjungi situs web iki:

Pateni Google Analytics

Informasi luwih lengkap babagan syarat lan kahanan panggunaan lan privasi data bisa ditemokake ing istilah utawa ing policies. Wigati dicathet manawa ing situs web iki, kode Google Analytics ditambah karo "anonim" IOS "kanggo njamin koleksi alamat IP (anon-IP sing disebut).

Pemasaran ulang Dinamis Google

Kita nggunakake Google Dinamis Remarketing kanggo ngiklanake trivago ing saindenging Internet, utamane ing Google Display Network. Pemasaran ulang dinamis bakal nampilake iklan menyang sampeyan adhedhasar bagean ing situs web sing wis ditampilake kanthi nyelehake cookie ing browser web sampeyan. Cookie iki ora ngerteni sampeyan utawa menehi akses menyang komputer utawa piranti seluler. Cookie digunakake kanggo nuduhake menyang situs web liyane sing "Panganggo iki ngunjungi kaca tartamtu, supaya nuduhake iklan sing ana gandhengane karo kaca kasebut." Google Dynamic Remarketing ngidini kita cocog karo marketing kanggo cocog karo kabutuhan lan mung nampilake iklan sing relevan karo sampeyan.

Yen sampeyan ora pengin ndeleng iklan saka trivago, sampeyan bisa milih nggunakake cookie ing Google kanthi ngunjungi Setelan Ads Google. Kanggo informasi luwih lengkap, bukak Google Kebijakan Privasi.

DoubleClick dening Google

DoubleClick nggunakake cookie kanggo ngaktifake pariwara adhedhasar minat. Cookie ngidentifikasi iklan endi sing wis ditampilake ing browser lan apa sampeyan wis ngakses situs web liwat iklan. Kuki ora ngumpulake informasi pribadi. Yen sampeyan ora pengin ndeleng iklan adhedhasar minat, sampeyan bisa milih nggunakake cookie ing Google kanthi ngunjungi Setelan Ads Google. Kanggo informasi luwih lengkap, bukak Google Kebijakan Privasi.

FACEBOOK

Kita uga nggunakake tag retargeting lan Pamirsa Custom sing diwenehake dening perusahaan Facebook Inc. (1601 S. California Avenue, Palo Alto, CA 94304 USA, "Facebook").

Khusus Pamirsa Facebook

Ing konteks pariwara online sing adhedhasar minat, kita nggunakake Produk Khusus Khusus Khusus Facebook. Kanggo tujuan iki, cek sing ora bisa dicopot lan ora pribadi (hash) digawe saka data panggunaan sampeyan. Nilai hash sing bisa ditularake menyang Facebook kanggo tujuan analisis lan pemasaran. Informasi sing diklumpukake ngemot kegiatan sampeyan ing situs web NV trivago (umpamane prilaku browsing, subpages sing dibukak, lan sapiturute). Alamat IP sampeyan ditularake uga digunakake kanggo ngontrol iklan geografis. Data sing diklumpukake mung dikirim ing ndhelik ing Facebook lan anonim kanggo kita, tegese data pribadi pangguna individu ora katon kanggo kita.

Kanggo informasi luwih lengkap babagan kabijakan privasi Facebook lan Pamirsa Custom, priksa Kebijakan Privasi Facebook or Pamirsa Custom. Yen sampeyan ora pengin akuisisi data liwat khalayak Custom, sampeyan bisa mateni khalayak Custom kene.

Facebook Exchange FBX

Yen sampeyan ngunjungi situs web kita kanthi bantuan tag pemasaran ulang, sambungan langsung ing antarane browser lan server Facebook diadegake. Facebook entuk informasi sing wis dibukak website karo alamat IP sampeyan. Iki ngidini Facebook nemtokake kunjungan menyang situs web kita menyang akun pangguna. Informasi kasebut sing bisa kita gunakake kanggo nampilake Iklan Facebook. Kita nyatakake yen kita minangka panyedhiya situs web ora ngerti babagan konten data sing dikirimake lan panggunaan kasebut dening Facebook.

Piranti Penelusuri Konversi Facebook

Alat iki ngidini kita ngetutake tumindak pangguna sawise diowahi menyang situs web panyedhiya kanthi ngeklik ing iklan Facebook. Kanthi mangkono kita bisa ngrekam efektivitas pariwara Facebook kanggo tujuan riset statistik lan pasar. Data sing diklumpukake tetep anonim. Iki tegese kita ora bisa ndeleng data pribadhi pangguna individu. Nanging, data sing diklumpukake disimpen lan diproses dening Facebook. Kita ngandhani babagan perkara iki miturut informasi kita ing wektu iki. Facebook bisa nyambungake data karo akun Facebook lan nggunakake data kanggo tujuan pariwara dhewe, miturut kabijakan privasi Facebook sing ditemokake ing: Kebijakan Privasi Facebook. Pelacakan Konversi Facebook uga ngidini Facebook lan mitra kanggo nuduhake pariwara ing njaba lan ing njaba Facebook. Kajaba iku, cookie bakal disimpen menyang komputer kanggo tujuan kasebut.

  • Kanthi nggunakake situs web, sampeyan setuju karo pangolahan data sing gegandhengan karo integrasi piksel Facebook.
  • Klik kene yen sampeyan pengin njabut ijin sampeyan: Setelan Ads.

BAGAU NGUNAKAN INFORMASI PRIBADI ANDA?

Kita nggunakake Information Order sing kita kumpulake umum kanggo nepaki sembarang pesenan diselehake liwat Situs (kalebu Processing informasi pembayaran, ngatur pengiriman, lan menehi sampeyan karo invoice lan / utawa pesenan konfirmasi). Tambahan, kita nggunakake Informasi Urutan iki kanggo:

  • Komunikasi karo sampeyan;
  • Layar pesenan kanggo risiko utawa penipuan potensial; lan
  • Nalika ing salawas-lawange karo preferensi sing sampeyan gunakake bareng karo sampeyan, nyedhiyani informasi utawa iklan sing ana hubungane karo produk utawa layanan.
  • Nyedhiyakake sampeyan pengalaman kanthi pribadi
  • Gunakake kanggo tujuan analitis, kalebu pariwara lan retargeting ing macem-macem platform kayata nanging ora diwatesi, Facebook lan Google.

Kita nggunakake Informasi Piranti sing kita kumpul kanggo mbantu kita layar kanggo potensial risiko lan penipuan (utamane, alamat IP panjenengan), lan luwih umum kanggo nambah lan ngoptimalake Situs kita (contone, kanthi ngasilake analytics babagan cara pelanggan kita nelusur lan sesambungan karo Situs, lan kanggo netepake kasil marketing lan kampanye iklan kita).

Nuduhake INFORMASI PRIBADI

Kita nuduhake Informasi pribadi karo pihak katelu kanggo mbantu kita nggunakake Informasi pribadi, kaya sing diterangake ing ndhuwur. Kita nggunakake Google Analytics kanggo mbantu ngerti carane pelanggan nggunakake Situs - sampeyan bisa maca liyane babagan cara nggunakake Informasi Pribadi ing Google: Privacy. Sampeyan uga bisa milih metu Google Analytics: https://tools.google.com/dlpage/gaoptout.

Pungkasane, kita uga bisa nuduhake Informasi Pribadi sampeyan kanggo tundhuk karo undang-undang lan peraturan sing ditrapake, kanggo nanggapi sepina, garansi telusuran utawa panyuwunan liyane sing sah kanggo informasi sing kita tampa, utawa kanggo nglindhungi hak kita.

KABEH KOMUNIKASI

Kaya sing dijlentrehake ing ndhuwur, kita nggunakake Informasi Pribadi sampeyan kanggo menehi target pariwara utawa komunikasi pemasaran sing kita yakin manawa sampeyan minat. Kanggo informasi luwih lengkap babagan cara target iklan, sampeyan bisa ngunjungi kaca pendidikan Network Advertising Initiative ("NAI") ing undersTanding Advertising Online.

Sampeyan bisa milih metu saka target iklan kanthi nggunakake link ing ngisor iki:

Kajaba iku, sampeyan bisa milih sawetara layanan kasebut kanthi ngunjungi portal Digital Advertising Alliance ing Periklanan Digital Digital.

DO NOT TRACK

Wigati dimangerteni manawa kita ora ngowahi koleksi data lan praktik nggunakake Situs kita nalika ndeleng sinyal Aja Gacak saka browser sampeyan.

YOUR HAK

Yen sampeyan warga Eropah, sampeyan duwe hak ngakses informasi pribadhi sing dianakake babagan sampeyan lan nyuwun informasi pribadi sampeyan didandani, dianyari, utawa dibusak. Yen sampeyan pengin ngleksanani hak iki, hubungi kita liwat informasi kontak ing ngisor iki.

Kajaba iku, yen sampeyan warga Eropah, sampeyan bakal nyatakake yen sampeyan lagi ngolah informasi sampeyan supaya bisa nglumpukake kontrak sing ana ing awak (umpamane yen sampeyan nggawe pesanan liwat Situs), utawa ngupayakake kapentingan bisnis sah sing kadhaptar ing ndhuwur. Tambahan, wigati dicathet yen informasi sampeyan bakal ditransfer ing luar Eropa, kalebu ing Kanada lan Amerika Serikat.

RETENTION DATA

Nalika sampeyan nggawe pesanan liwat Situs, kita bakal njaga Informasi Pesenan kanggo cathetan kita kajaba lan nganti sampeyan takon kita mbusak informasi iki.

MALIH

Kita bisa nganyari kebijakan privasi iki saka wektu ke wektu kanggo nggambarake, umpamane, owah-owahan kanggo laku kita utawa kanggo alasan operasional, hukum, utawa peraturan liyane.

Gunakake TEXT lan notifikasi (Yen Ditrapake)

Kanthi ngetik nomer telpon ing checkout lan miwiti tuku, sampeyan setuju manawa kita bisa ngirim kabar teks (kanggo pesenan sampeyan, kalebu pangeling cart sing ditinggalake) lan tawaran pemasaran teks. Pesen marketing teks ora bakal ngluwihi 15 saben wulan. Sampeyan ora bisa ndhaptarake pesen teks kanthi mangsuli STOP. Tingkat pesen lan data bisa uga ditrapake.

KONTAK US

Kanggo informasi luwih lengkap babagan praktik privasi, yen sampeyan duwe pitakon, utawa yen pengin keluhan, hubungi kita kanthi e-mail ing [Email protected]