Cepet! Sale Ends ing

Elemen Pelangi Kristal

(9 reviews customer)

$88.99 $37.95

Clear
Elemen Pelangi Kristal
Cepet! Mung 8 barang sing isih ana ing stok

Werna lan sumunar kanthi energi positif, Element Rainbow Crystal minangka cara paling gampang kanggo nggawe pelangi sing bisa nambah semangat ing srengenge!

  • Sampeyan bisa digunakake ngadeg utawa nggantung. 
  • Gelas warna kasebut nyebarake cahya menyang arah liyane, yaiku padhang lan sumunar ing suryo srengenge
  • Awak digawe nganggo prisma bola kristal bening 30mm nambah energi

  • Tampilake minangka penangkap srengenge ing jendhela nalika musim salju kanggo padhang ruangan sampeyan
  • Saben patung kaca patri diwenehi tali tali rami dawa 1 meter kanggo digantung ing jendhela. Gawe tampilan jendela sing apik banget

kapercayan-segel-checkout
pangiriman-segel
JAMINAN KAMI
Kita nindakake sing paling apik kanggo sumber produk sing paling unik lan inovatif sing bisa ditemokake, lan kanggo mesthekake yen sampeyan, pelanggan, duwe pengalaman sing paling apik nalika blanja karo kita.
Yen ana alesan, sampeyan ora duwe pengalaman positif karo kita, mula sampeyan bakal ngerti lan kita bakal nggawe apa sing bisa kanggo mesthekake yen sampeyan 100% puas karo sing sampeyan tuku.
Belanja online bisa dadi nggumunake, nanging kita kene kanggo nggawe prekara.

AN CAMPURAN GAMPANG
Kita seneng banget ndhukung Dhukungan Pertama - amal sing luar biasa sing nyumbang buku kanggo bocah-bocah sing kurang butuh sing paling butuh.

Catetan: Amarga Barang Promosi Panjaluk Luwih Bisa Nganti udakara 10-15 dina Kanggo Pengiriman.
SKU: N / A Kategori: , ,