Motong Bicycle Pizza Cutter

dirating 5.00 Saking 5 adhedhasar 10 ratings customer
(10 reviews customer)

$37.99 $12.95

Clear
Motong Bicycle Pizza Cutter

Cut kanthi gampang, sanajan kerak pizza sing paling tebal!

Roda ngarep lan mburi digawe baja tahan karat kanthi tongkat sing ora cetha pinggir. Sisih minimal lan permukaan non-kelet kanggo reresik gampang. Cukup nganggo banyu anget, soapy lan pemotong Bicycle Pizza sampeyan bakal siap kanggo kulo liyane.

A fun lan hadiah praktis, Sing cocog kanggo para pecinta pizza, siklik utawa sapa wae sing pengin seneng-seneng karo pizza sabanjure. Apik kanggo pesta ulang tahun bocah lan pesta pizza uga. Nerangake karo ngadeg kanggo gampang tampilan lan panyimpenan.


kapercayan-segel-checkout
pangiriman-segel
JAMINAN KAMI
Kita nindakake sing paling apik kanggo sumber produk sing paling unik lan inovatif sing bisa ditemokake, lan kanggo mesthekake yen sampeyan, pelanggan, duwe pengalaman sing paling apik nalika blanja karo kita.
Yen ana alesan, sampeyan ora duwe pengalaman positif karo kita, mula sampeyan bakal ngerti lan kita bakal nggawe apa sing bisa kanggo mesthekake yen sampeyan 100% puas karo sing sampeyan tuku.
Belanja online bisa dadi nggumunake, nanging kita kene kanggo nggawe prekara.

AN CAMPURAN GAMPANG
Kita seneng ndhukung Buku Pertama - amal sing apik tenan sing menehi buku kanggo bocah-bocah sing kekurangan banget.

Catetan: Amarga Barang Promosi Panjaluk Luwih Bisa Nganti udakara 10-15 dina Kanggo Pengiriman.
SKU: N / A Kategori: ,