Cepet! Sale Ends ing

Pemegang Magnetik Welding Laras

(18 reviews customer)

$42.99 $10.95

ing Simpenan

Pemegang Magnetik Welding Laras

$42.99 $10.95

Cepet! Mung 15 barang sing isih ana ing stok

Iki produk bengkel omah sampeyan wis mesthi ilang!

Clamp kaya V iki digawe saka baja stainless- amal loro kekuatan lan kekiatan prodhuk iki. Sing maksimum pasukan tarik yaiku papat kilogram lan bisa digunakake kanggo welding sing kudu ditindakake.

Dawa Clamps V-shaped iki loro inci, lan sampeyan bisa gunakake lawang, windows, kothak alat utawa perabot liyane. Padha digunakake kanggo nyekeli tab, nyekeli obyek unevenly shaped utawa kanggo manggonke bagean babak.

Bisa nyuda bobote sing ora waras, bakal tumindak minangka tangan katelu!


kapercayan-segel-checkout
pangiriman-segel
JAMINAN KAMI
Kita nindakake sing paling apik kanggo sumber produk sing paling unik lan inovatif sing bisa ditemokake, lan kanggo mesthekake yen sampeyan, pelanggan, duwe pengalaman sing paling apik nalika blanja karo kita.
Yen ana alesan, sampeyan ora duwe pengalaman positif karo kita, mula sampeyan bakal ngerti lan kita bakal nggawe apa sing bisa kanggo mesthekake yen sampeyan 100% puas karo sing sampeyan tuku.
Belanja online bisa dadi nggumunake, nanging kita kene kanggo nggawe prekara.

AN CAMPURAN GAMPANG
Kita seneng banget ndhukung Dhukungan Pertama - amal sing luar biasa sing nyumbang buku kanggo bocah-bocah sing kurang butuh sing paling butuh.

Catetan: Amarga Barang Promosi Panjaluk Luwih Bisa Nganti udakara 10-15 dina Kanggo Pengiriman.